Η ΓΔΑΕΕ στη διεθνή έκθεση Japan International Aerospace Exhibition 2018 Tokyo – ΦΩΤΟ

Ο Γενικός Διευθυντής Αντιναύαρχος (εα) Κυρ. Κυριακίδης, συνοδευόμενος από επιτελείς της ΓΔΑΕΕ επισκέφτηκε κατόπιν πρόσκλησης του ομολόγου του της Ιαπωνικής υπηρεσίας Acquisition, Technology and Logistics Agency (ATLA), κ. Nobuaki Miyama, τη διεθνή έκθεση αεροδιαστημικής τεχνολογίας JAPAN INTERNATIONAL AEROSPACE EXHIBITION 2018 TOKYO (JA2018TOKYO).

Η JA2018TOKYO λαμβάνει χώρα στο Τόκιο από 28-30 Νοεμβρίου. Στην έκθεση συμμετέχουν οι κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της αεροδιαστημικής τεχνολογίας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Γενικός Διευθυντής παρουσία του Πρέσβη της Ελλάδας στο Τόκιο, κ. Κακιούση, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα περίπτερα των συμμετεχόντων εταιρειών. Επιπλέον επισκέφθηκε το ελληνικό περίπτερο το οποίο, υπό τη αιγίδα της ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας και Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ), φιλοξενούσε εκτός από την Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό, τις εταιρείες ISI, INASCO, Prisma Electronics SA και Theon Sensors.

Στο περιθώριο της έκθεσης, ο Γενικός Διευθυντής, με την παρουσία του Έλληνα Πρέσβη, είχε συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Ιαπωνίας κ. Takeshi Iwaya και με τον ομόλογό του της ATLA, κ. Miyama. Κατά τις συναντήσεις αυτές συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη: