Η «αριστερή» πτέρυγα του ΥΠΕΘΑ στο στόχαστρο – Γιατί;

H “αριστερή πτέρυγα” του ΥΠΕΘΑ στο στόχαστρο. Ο γγ Γιάννης Ταφύλλης απ΄ ότι φαίνεται θα λύσει τις διαφορές του στα δικαστήρια για τα δημοσιεύματα που αφήνουν υπονοούμενα για τις σχέσεις του με εταιρείες εξοπλισμών στο παρελθόν.Ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας απάντησε με μια αιχμηρότατη ανακοίνωση σε δημοσίευμα που του ασκούσε κριτική για την πτήση του με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο Αίγιο ,προκειμένου να συναντηθεί με Ρώσους για τα ΕΑΣ . Κι απ΄ όσο γνωρίζουμε βρίσκεται σε εξέλιξη “έρευνα” για τον ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχο η οποία δεν έχει αποδώσει τίποτα. Έρευνα που έχει φθάσει με την όμορφη αλλά και μακρυνή Λατινική Αμερική.

Το πρώτο ερώτημα είναι γιατί δέχεται τόση πίεση η “αριστερή πτέρυγα” του ΥΠΕΘΑ. Υποθέσεις μπορούν να γίνουν πολλές,αλλά το καλύτερο θα ήταν κάποιος από τους τρεις να πει δημοσίως τι πιστεύει. Εκτός αν δεν υπάρχει τίποτα να ειπωθεί.

Το δεύτερο ερώτημα είναι μέχρι πότε το Μέγαρο Μαξίμου θα παρακολουθεί απλά τις επιθέσεις που δέχονται οι “δικοί του άνθρωποι” χωρίς να παίρνει θέση. Εκτός αν δεν θέλει να πάρει θέση.

Κάποιοι υποστηρίζουν βέβαια ότι ο πραγματικός στόχος είναι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, τον οποίο θελουν να φέρουν σε αντιπαράθεση με την υπόλοιπη ηγετική ομάδα του ΥΠΕΘΑ.

Το σίγουρο είναι βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή ενός πολέμου που όπως όλοι θα έχει “παράπλευρες απώλειες”.

Διαβάστε ακόμη:

«Γιατί πήγα στο Αίγιο με ελικόπτερο» – Απάντηση ΥΦΕΘΑ σε δημοσίευμα


Γιατί ο ΥΦΕΘΑ είπε σε απόστρατους ότι «πρέπει να διαφυλάξουμε την τιμή των ΕΔ»