Η επαφή Καμμένου με την ΠΟΕΣ θα παραμείνει μόνο μια φωτογραφία;

Μια από τις πρώτες κινήσεις που είχε κάνει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, ήταν να συναντηθεί με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών. Η κίνησή του σχολιάστηκε θετικά,όπως και η επιλογή του να ανακοινώσει ότι θα αξιοποιεί το προεδρείο της ΠΟΕΣ για να “εισπράττει” χρήσιμες συμβουλές.

Μέχρι στιγμής όμως ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δεν έχει κάνει κανένα ουσιαστικό βήμα ώστε να αξιοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρία των στρατιωτικών της ΠΟΕΣ. Έτσι έχει καταφέρει να έχει οπτική γωνία των Ενόπλων Δυνάμεων μόνο από την πλευρά των ανωτάτων,αφού απ΄ αυτούς μόνο λαμβάνει μηνύματα και απόψεις. Αλλά όπως καλά γνώριζε πριν γίνει ΥΕΘΑ οι ΕΔ δεν είναι μόνο ανώτατοι . Κυρίαρχος ο ρόλος τους,αλλά το καθημερινό έργο το “τρέχουν” άλλοι. Και μαζί εισπράττουν και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Της δικής τους, αλλά και της υπηρεσίας τους.

Γι΄ αυτό και θα έπρεπε κάποια στιγμή να αξιοποιήσει την πρώτη θετική κίνηση που έκανε ερχόμενος σε προσωπική επαφή με την ΠΟΕΣ. Δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβηθεί παρά μόνο να κερδίσει.