Η «μάχη» του Δένδια άρχισε στο «μέτωπο» της Β΄Αθηνών

Συνάντηση με δημάρχους και υποψηφίους δημάρχους, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων από την εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθήνας, είχε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Δένδιας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Δένδιας είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να ενημερωθεί για όλα τα μείζονα θέματα που απασχολούν τους Δήμους και τους δημότες στη Β’ Αθήνας.

Ο κ. Δένδιας δήλωσε:

«Είχα σήμερα την μεγάλη χαρά και την τιμή να συναντηθώ με δημάρχους και αυτοδιοικητικά στελέχη της Β’ Αθήνας, ώστε να έχουμε μια ειλικρινή συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα αυτής της πολύ μεγάλης – και με σημαντικές προκλήσεις – περιοχής.

Νομίζω ότι έγινα σοφότερος και ότι υπάρχει η δυνατότητα να μπορέσουμε όλοι μαζί να προωθήσουμε λύση για αυτά τα προβλήματα. Βεβαίως, «μαγικά» δεν υπάρχουν.

Υπάρχουν προβλήματα που επί δεκαετίες παραμένουν άλυτα, όμως επίσης τεράστιες πρόοδοι έχουν γίνει και αν δουλέψουμε όλοι μαζί με σοβαρότητα και αξιοποιήσουμε τη δυνατότητα απορρόφησης ευρωπαϊκών κονδυλίων, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια διαφορετική πραγματικότητα, πολύ καλύτερη για τον πολίτη της Β’ Αθήνας».