Κακοκαιρία Daniel: Ο Νίκος Δένδιας ενημερώθηκε από τον Α/ΓΕΕΘΑ για τις επιχειρήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ) κ. Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε πως ενημερώθηκε από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο για την πορεία των επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές.

Νωρίτερα, ο Α/ΓΕΕΘΑ συμμετείχε στη σύσκεψη στο ΕΣΚΕΔΙΚ του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και μίλησε στην ενημέρωση Τύπου σχετικά με τον ρόλο και την δράση των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας Daniel, τονίζοντας τα μέσα και το προσωπικό που έχουν αναπτυχθεί και συνδράμουν στις επιχείρησης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ.Δένδιας επιστρέφει εκτάκτως από το ταξίδι του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να λάβει μέρος στο συντονισμό των επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που προκαλεί η κακοκαιρία Daniel.

«Ενημερώθηκα εκ νέου για τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας και την παροχή βοήθειας στους πληγέντες, από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος συμμετείχε νωρίτερα στη σύσκεψη στο ΕΣΚΕΔΙΚ του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας», αναφέρει ο ΥΕΘΑ στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται για μια ακόμη φορά δίπλα στους δοκιμαζόμενους πολίτες», προσθέτει ο κ.Δένδιας.

Φωτογραφία αρχείου