Καμμένος: Αύριο το μεσημέρι Συνέντευξη Τύπου από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στο κρίσιμο ραντεβού μεταξύ του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για το μέλλον της συγκυβέρνησης υπό το πρίσμα της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή, νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνέντευξη Τύπου , την οποία θα δώσει ο Καμμένος.

Συγκεκριμένα, αρχικά είχε οριστεί ότι η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο θα λάμβανε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε λίγη ώρα αργότερα, τηλεφωνικών, με τον ΥΕΘΑ, αλλάζοντας ημερομηνία για το κρίσιμο ραντεβού τους γι αύριο, Κυριακή 13 Ιανουαρίου ώρα 10:30 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert.gr , Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου στις 12:30 π.μ δηλαδή αμέσως μετά το τετ-α-τετ με τον Πρωθυπουργό.

Όπως όλα δείχνουν ότι θα μιλήσει εφ΄όλης της ύλης για τις μέχρι τώρα εξελίξεις, διευκρινίζοντας τα όσα ερωτήματα ε΄χουν προκύψει για τη θέση του, τους ΑΝΕΛ και ενδεχομένως για την τροπολογία για την αναβάθμιση των μαχητικών F-16 και των ΑΩ, που θα τεθούν προς ψήφιση στην Βουλή την Δευτέρα, με την συνεδρίαση να έχει ώρα έναρξης στις 9 π.μ.