Καμμένος: Δεν είπα ποτέ ότι η Κυβέρνηση πήρε λεφτά από τον Σόρο – ΦΩΤΟ

Στον απόχο της καταγγελίας του πρώην Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τη φερόμενη δήλωση του ΥΕΘΑ στο τελευταίο  Υπουργικό Συμβούλιο για «δωροδοκία της Κυβέρνησης» , ο Πάνος Καμμένος έδωσε απάντηση στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου από την ερώτηση που έθεσε ο βουλευτής κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι »ότι ουδέποτε ανέφερα ότι η Κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος.» Στη συνέχεια ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δειεκυρίνισε την θέση του λέγοντας ότι «αντιθέτως, αναφέρθηκα, στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την Κυβέρνηση»

Έπειτα προσέθεσε «σας παραπέμπω σε δηλώσεις παρόντων, στο Υπουργικό Συμβούλιο, Υπουργών ενώ παράλληλα υπενθυμίζω ότι σε όλα τα Υπουργικά Συμβούλια τηρούνται και τα σχετικά πρακτικά.»

Τέλος ο Πάνος Καμμένος είπε « θεωρώ την υπόθεση περαιωθείσα και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια ορισμένων να οικοδομήσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας πάνω στις συγκεκριμένες αναφορές μου.»

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του Πάνου Καμμένου :