Καμμένος: «Η Ελλάδα είναι μια όαση σταθερότητας στη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια»

 Την πεποίθηση του ότι η Ελλάδα αποτελεί μια «όαση» σταθερότητας στην περιοχή της Μεσογείου και της Βαλκανικής επανέλαβε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην συνεδρίαση του των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.

Ο ΥΕΘΑ έκανε αναφορά τόσο στο γεγονός ότι η χώρα μας τηρεί πλήρως τα προαπαιτούμενα για τη Συμμαχία και ότι η συμμετοχή και ο ρόλος της σε αυτή αυξάνεται καθημερινά και με την ανάπτυξη συμμαχικών δυνάμεων σε όλη την Ελλάδα, όπως ο Βόλος, η Λάρισα, η Αλεξανδρούπολη και πολύ σύντομα η Καλαμάτα με το κέντρο εκπαίδευσης αεροσκαφών.

Διαβάστε την δήλωση του ΥΕΘΑ:

«Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ. Έγινε μία ευρεία συζήτηση για το μέλλον της Συμμαχίας. Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που έχουν ανταποκριθεί πλήρως στα προαπαιτούμενα για τη Συμμαχία και μάλιστα με τις νέες δυνατότητες που δίνονται σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, με ανάπτυξη συμμαχικών δυνάμεων, όπως στο Βόλο, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη και πολύ σύντομα στην Καλαμάτα με το κέντρο εκπαίδευσης αεροσκαφών.

Η Ελλάδα πλέον αποτελεί μία «όαση» σταθερότητας στη Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Τα στελέχη της μόνιμης αντιπροσωπείας μας, της διπλωματικής και της στρατιωτικής αποστολής, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Πιστεύω ότι αυτή η σκληρή εργασία που έχει γίνει θα αποδώσει στην ισχυροποίηση της θέσης της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή».