Καμμένος ή Δρίτσας στο ΥΠΕΘΑ; Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα γίνει ΥΕΘΑ

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πάντα πρωταγωνιστεί. Αυτή τη φορά όπως λένε οι πληροφορίες αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του νέου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου των ΑΝΕΛ και κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου. Το ΥΠΕΘΑ ενδιαφέρει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ αλλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδιάφορο για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν τίθεται κανέναν θέμα “διαπραγμάτευσης” η οποία μπορεί να θέσει σε αμφισβήτηση την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός προσανατολίζεται να δώσει στον Πάνο Καμμένο και στο κομμα του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ,το οποίο ο Καμμένος πάντα επιθυμούσε να αναλάβει. Η υπόλοιπη ηγετική πολιτική ομάδα του ΥΠΕΘΑ θα στελεχωθεί πιθανότατα από τον Νίκο Τόσκα ,σε θέση ΥΦΕΘΑ ή ΑΝΥΕΘΑ και δεν πρέπει να ξεχνάμε την κρίσιμη πλέον θέση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ..

Και στις δύο περιπτώσεις ΥΠΕΘΑ και υπουργείου Ναυτιλίας πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο Θοδωρής Δρίτσας . Το όνομά του έχει ακουστεί και για τα δύο υπουργεία! Αυτή τη στιγμή οι περισσότερες πιθανότητες για το ΥΠΕΘΑ πάντως δείχνουν Καμμένο.