Καμμένος όπως Καραμανλής μιλά για «νταβατζήδες» – Κόλαση στη Βουλή για τα κανάλια

“Βόμβες” Καμμένου στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο ΥΕΘΑ έκανε λόγο για “νταβατζήδες” που απαιτούν να πάρουν τηλεοπτικές άδειες και αναφέρθηκε κατά συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Ο ΥΕΘΑ έκανε λόγο για στενές σχέσεις καναλιών με εταιρείες δημοσκοπήσεων και επικαλέστηκε συγκεκριμένα παραδείγματα δημοσκοπήσεων που προεκλογικά έδειχναν το κόμμα του να μην μπαίνει στη Βουλή.
«Εταιρείες δημοσκοπήσεων στις οποίες επιτρέπουμε ακόμη να λειτουργούν, σε συνεργασία με τα κανάλια προσπάθησαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη» σημείωσε σε έντονο ύφος.

Ανεβάζοντας τόνους μίλησε για σχέσεις ιδιοκτητών καναλιών με την πολιτική εξουσία,κάνοντας λόγο για το “τέλος στους εκβιασμούς των «νταβατζήδων» αλλά και των «επίδοξων» νταβατζήδων που θέλουν να πάρουν άδειες καναλιών”.

Σ΄ αυτό το σημείο έκανε επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατηγορώντας τον ότι “από τα προεκλογικά εξυμνητικά άρθρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, πέρασε, μετά τις εκλογές, στους εκβιασμούς. Διάβασε μάλιστα το περιεχόμενο sms που, όπως είπε, ο εν λόγω επιχειρηματίας του έστελνε στο κινητό του. «Αυτές οι εποχές τελείωσαν» είπε χαρακτηριστικά”.