Καμμένος: Στην αντεπίθεση με ΕΔΕ για τα απόρρητα έγγραφα

Διετάχθη από το ΓΕΕΘΑ, η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για τη διακρίβωση των αιτίων και συνθηκών διαρροής διαβαθμισμένων εγγράφων.

Καμμένος: Στην αντεπίθεση με ΕΔΕ για τα απόρρητα έγγραφα

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Κάμμενος, για το ζήτημα των απόρρητων εγγράφων που αφορούν στη διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, καθώς όπως έγινε γνωστό διενεργείται από το ΓΕΕΘΑ  Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την διαρροή τους.

Σύμφωνα με την επισημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας: 

Μετά από επικοινωνία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, διετάχθη από το ΓΕΕΘΑ, η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για τη διακρίβωση των αιτίων και συνθηκών διαρροής διαβαθμισμένων εγγράφων του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ).

“Με τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα παίξει κανένας, ούτε θα τις εμπλέξει σε πολιτικό παιχνίδι” ανέφερε μεταξύ άλλων στην αιχμηρή ανάρτησή που έκανε στο λογαριασμό του στο twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Μητσοτάκης στα εγκαίνια της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Κυβερνοχώρου του ΓΕΕΘΑ: «Η Ελλάδα θωρακίζεται απέναντι στις κυβερνοαπειλές»

«Πρόκειται για ακήρυκτους πολέμους σε αθέατα πεδία μάχης, εξίσου καταστροφικοί που απαιτούν συνεχή εγρήγορση», πρόσθεσε στη συνέχεια