Κόντρα ΠΑΣΟΚ-Παπαδημούλη για τον Καμμένο!

Και κόντρα ΠΑΣΟΚ- Παπαδημούλη …στην ποδιά των Σουλτς -Καμμένου που έχουν ήδη βγάλει τα »πιστόλια» και πυροβολούν!
Η πρώτη συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου της Ευρωβουλής κ.Σουλτς και του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργου Αμυνας κ. Καμμένου δόθηκε από τον  ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο της Ευρωβουλής κ. Δημ.Παπαδημούλης και ακολούθησαν »πυρά» σε αυτόν από το ΠΑΣΟΚ. 

«Η σύνθεση της ελληνικής κυβέρνησης δεν είναι δική σας δουλειά. Γιατί «διυλίζετε» τον Καμμένο, αλλά κατάπιατε τον Καρατζαφέρη;» ρώτησε τον κ. Μάρτιν Σουλτς, με τουίτ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΣΟΚ:»Έγινε ο Παπαδημούλης ΑΝΕΛ ή οι ΑΝΕΛ Παπαδημούλης;» 

Προς υποστήριξη του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου έσπευσε με σχόλιό του  στα social media ο κ Δημ. Καρύδης, Εκπροσώπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, επιτιθέμενος στον κ Παπαδημουλη :
» Πριν τις εκλογές ο κ. Παπαδημούλης δήλωνε πως «δεν υπάρχει καμία δυνατότητα κυβερνητικής σύμπραξης με τον Πάνο Καμμένο, ανήκει στη πολυκατοικία της δεξιάς» και πως «μια αριστερή-αντιμνημονιακή κυβέρνηση που θα εξαρτάται από την ψήφο του Πάνου Καμμένου είναι αδύνατο να σταθεί».
Σήμερα όμως ο κ. Παπαδημούλης εμφανίζεται λάβρος υποστηρικτής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και καταφέρεται εναντίον του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σουλτς του οποίου είναι αντιπρόεδρος και τον οποίο κ .Σουλτς ο κ. Τσιπρας θεωρεί φίλο του, κατά τα άλλα!!!. Και ταυτοχρόνως υιοθετεί τις θεωρίες συνωμοσίας  και της εθνικιστικής υστερίας των ΑΝΕΛ.
Έγινε ο Παπαδημούλης ΑΝΕΛ ή οι ΑΝΕΛ Παπαδημούλης;  Ή τελικά κυριαρχεί για μικροκομματικούς λόγους ο αριστεροακροδεξιός εθνικισμός ;»

Τι έχει προηγηθεί

Να θυμίσουμε ότι αφορμή της κόντρας αποτέλεσε η δήλωση του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου κ Σούλτς ότι ο σχηματισμός κυβερνητικού συνασπισμού του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ ήταν λάθος- κάτι που το είπε και στον κ Τσίπρα την Παρασκευή.. 

Στον κ. Μάρτιν Σουλτς απάντησαν με ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ, κάνοντας λόγο για ανθύπατο που κάνει υποδείξεις στον κ. Τσίπρα με ποιον να συνεργαστεί, σημειώνοντας ότι «έτσι είχε μάθει να συμπεριφέρεται από την εποχή της υπάκουης στις γερμανικές απαιτήσεις συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου» και τονίζοντας ότι η επίθεση κατά του Π.Καμμένου υποκρύπτει σαφείς πολιτικές σκοπιμότητες».

Από την πλευρά του ο  ίδιος ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ Π.Καμμενος άφησε υπονοούμενα κατά του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, με ανάρτηση  στο twitter: «Πρόεδρε Μάρτιν Σουλτς είναι σειρά σου τώρα, θυμάσαι;»  κάνοντας παραπομπή σε κείμενο που αναφερόταν στην απόρριψη από την πλευρά του κ. Σουλτς ερώτησης του τότε ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – και νυν μέλους της κυβέρνησης – κ Ν.Χουντή για το γερμανικό πλαίσιο ερευνών υποθέσεων διαφθοράς για εξοπλισμούς σε σχέση και με την Ελλάδα.