«Κυνηγάνε» τους βατραχανθρώπους για τα συνθήματα «σφυράνε κλέφτικα» για τα σοβαρά στο ΥΠΕΘΑ

»Εξετάζουμε σοβαρά το όλο θέμα», δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Αμυνας Κώστας Ήσυχος απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το θεμα της MYK και των συνθημάτων που ακούστηκαν στην παρέλαση..

Ταυτόχρονα πηγές προσκείμενες στο γραφείο του αναφέρουν ότι ο κ Ησυχος προτίθεται να »συζητήσει με τους βουλευτές τις καταγγελίες τους σχετικά με τα συνθήματα που ακούστηκαν».

Στο μεταξύ έγινε γνωστό από αρμόδια στρατιωτική πηγή ότι ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης  είχε δώσει αυστηρές διαταγές να μην ακουστεί σύνθημα από την ΜΥΚ ή και άλλους παρελαύνοντες με εθνικιστικό περιεχόμενο – κατι που αν ισχύει και έφθασε η διαταγή τότε έχουμε ευθεία  παραβίαση από τους άνδρες των βατραχανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού  
 
Για αυτό τον λόγο ο Α/ΓΕΝ έχει διατάξει εξέταση σε διοικητικό επίπεδο.

Η Χρυσή Αυγή

Πάντως  η Χρυσή Αυγή έσπευσε να αξιοποιήσει το όλο θέμα και να κάνει την προπαγάνδα της :»Οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων υπηρετούν την Πατρίδα με Πίστη και Αυταπάρνηση σε αντίθεση με τους φυγόστρατους πολιτικάντηδες που «λούφαραν» με κάθε μέσο την στρατιωτική τους θητεία, με πρώτους διδάξαντες τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Τσίπρα.Η παρέλαση των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών δεν είναι περίπατος του Λυκείου Ελληνίδων, οφείλει να εξυψώνει το εθνικό φρόνημα και να μην λησμονεί τις αλύτρωτες ελληνικές Πατρίδες», αναφέρει σε σχετική αμακοινωσή της.

Η θέση του Onalert.gr

Αν οι βατραχάνθρωποι έχουν αγνοήσει εντολή του Α/ΓΕΝ όπως λέγεται τότε θα πρεπει ασφαλώς να έχουν συνέπειες. Όλα τ΄ άλλα που ακούγονται και γράφονται από το πρωί είναι σκέτη υποκρισία. Όλοι γνωρίζουμε τι τραγουδάνε οι Ειδικές Δυνάμεις όλων των χωρών του κόσμου κατά την δάρκεια της εκπαίδευσής τους. Επιπλέον είναι κάτι παραπάνω από υποκρισία να “σφυράνε κλέφτικα” στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για τα όσα έχουν δημόσια και επώνυμα καταγγελθεί για παράνομες διαταγές χρήσης Ενόπλων Δυνάμεων σε αποστολές “εσωτερικής ασφάλειας” και να δείχνουν τέτοιο …ζήλο για τους βατραχανθρώπους.

Αυτά για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας….