Λοβέρδος για τροπολογία F-16: «Επικρατεί χάος στο ΥΠΕΘΑ – Εμπαίζουν την Βουλή και κοροϊδεύουν τους Έλληνες»

 Επίθεση στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ εξαπέλησε ο βουλευτής και υπεύθυνος ΚΤΕ Εξωτερικών και Άμυνας του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, κατηγορώντας το ΥΠΕΘΑ ότι εμπαίζει την Βουλή και κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό, εξαιτίας της απόφασης του ΥΠΕΘΑ να καταθέσει την τροπολογία για τα ΑΩ της αναβάθμισης των F-16 λίγα λεπτά πριν το τέλος της συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής.

Ο κ. Λοβέρδος σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι όπως και στην Κυβέρνηση, έτσι και στο ΥΠΕΘΑ επικρατεί χάος, χαρακτηρίζοντας τον ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγας ως «όψιμο ‘νατοϊκο’ συριζαίο», ο οποίος κατά τα τελευταία λεπτά της συνεδρίασης για την κύρωση μνημονίου συνεργασίας με την Ανώτατη Συμμαχική Διοίκηση Μετασχηματισμού (SACT), έφερε στη Βουλή, μία τροπολογία που αφορά στην αναβάθμιση των μαχητικών F-16 της ΠΑ, ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ανακοίνωση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ:

Χάος ανάμεσα στους δύο κυβερνητικούς πόλους, χάος και στο Υπουργείο Άμυνας που συγκατοικούν οι δύο (πρώην;) συνιστώσες της δεδηλωμένης.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας με τον όψιμο «νατοϊκό» συριζαίο κ.Ρήγα να εισηγείται την κύρωση μνημονίου συνεργασίας με την Ανώτατη Συμμαχική Διοίκηση Μετασχηματισμού (SACT), έφεραν στη Βουλή τροπολογία που αφορά στα F-16 και 230 εκατομμύρια Ευρώ.

Οι κυβερνητικοί εταίροι στην αποκορύφωση της αποσύνθεσής τους εμπαίζουν τη Βουλή και κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό απροκάλυπτα.