ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Μεϊμαράκης μαινόμενος για τα υποβρύχια στοχοποιεί ξανά τον Α/ΓΕΕΘΑ!

Κόλαση με το θέμα των υποβρυχίων και την κόντρα Μεϊμαράκη-Καμμένου. Ο πρόεδρος της ΝΔ σε πολύ υψηλούς τόνους επιτέθηκε ξανά κατά του Καμμένου εμπλέκοντας ξανά το όνομα του Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη.

Ο Μεϊμαράκης μιλώντας στην τηλεοπτική πρωϊνή εκπομπή του ANTENNA ,είπε ότι “δεν έχω καταλάβει γιατί κατηγορούμε” και κάλεσε τον υπηρεσιακό ΥΕΘΑ αλλά και τον Α/ΓΕΕΘΑ να βγουν δημόσια και να πουν αν η πληρωμή που έκανε για τον εκσυγχρονισμό των υποβρυχίων τύπου 209 ήταν παράνομη.

Ο κ.Μεϊμαράκης αναφέρθηκε και πάλι στον κ.Αποστολάκη που στις 15 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει Α/ΓΕΕΘΑ. Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι “μετέφερε τους φακέλους των εξοπλιστικών” όταν ήταν υπασπιστής του Παπαντωνίου!

Οι αναφορές του κ.Μεϊμεράκη στο πρόσωπο του νέου Α/ΓΕΕΘΑ προκαλούν πλέον μεγάλο ζήτημα. Δεν γνωρίζουμε ποιοι εισηγήθηκαν αυτή τη τη τακτική στον κ.Μεϊμαράκη αλλά είναι πλέον δεδομένο ότι αν γίνει πρωθυπουργός την επόμενη Κυριακή θα είναι ο πρώτος πρωτθυπουργός που θα αλλάξει Α/ΓΕΕΘΑ σε μία εβδομάδα! Και χωρίς αιτία αν εξαιρέσουμε τις αντιπάθειες που έχει ο Αποστολάκης σε κάποιους απόστρατους πέριξ της Ρηγίλλης.