Αξιωματικός πάει…για τρίτη φορά εξωτερικό! Η αναξιοκρατία καλά κραττεί κι εν μέσω κρίσης

Σαν να μην φθάνουν οι περικοπές που έχουν “πληγώσει” το ηθικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, φαινόμενα αναξιοκρατίας εξακολουθούν να προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη απογοήτευση εντός των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πολεμική Αεροπορία είναι …”απογειωμένη”, από την πληροφορία ότι συγκεκριμένος αξιωματικός προορίζεται για κρίσιμη ΝΑΤΟϊκή θέση, έχοντας ήδη υπηρετήσει δύο φορές στο εξωτερικό.

Αν πράγματι είναι τόσο καλός ,ικανός και αναντικατάστατος καλό θα είναι να το πουν και να μην ασκούνται πιέσεις στον Α/ΓΕΑ να αποδεχθεί την τρίτη (!) τοποθέτησή του στο εξωτερικό.

Όχι δεν πρόκειται για “κουτσομπολιό”. Οι Ένοπλες Δυνάμεις περνάνε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας τους,όπως όλη η ελληνική κοινωνία. Μέσα σ΄ αυτό τον τυφώνα όλοι θέλαμε να πιστεύουμε ότι θα υπήρχε η στοιχειώδης σοβαρότητα και ότι πολλές παθογένειες του παρελθόντος θα πήγαιναν στην άκρη. Μία απ΄ αυτές ήταν και η αναξιοκρατία. Δυστυχώς δεν φαίνεται να γίνεται κάτι τέτοιο.

Ελπίζουμε ότι η πολιτική ηγεσία θα ενημερωθεί ,θα εξετάσει το ζήτημα και θα κρίνει.

Αφού δεν μπορεί να ανακουφίσει τους στρατιωτικούς σ΄ ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά τους, τουλάχιστον ας τους δώσει την αίσθηση ότι πολλά απ΄ αυτά που τους ενοχλούσαν θα καταπολεμηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παιζουν πινγκ-πονγκ με μπαλάκι τους στρατιωτικούς τα υπουργεία Οικονομικών και Άμυνας

 

«Ζούμε μέρες πτώσης Βυζαντίου». Δραματικές διαπιστώσεις στρατιωτικών! ΒΙΝΤΕΟ

Ποιες θα είναι οι μειώσεις στο εφάπαξ; Αναλυτικός πίνακας