Μονάδες της ΠΑ επισκέφθηκε ο ΥΦΕΘΑ ο Δαβάκης

Δύο Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας επισκέφθηκε  ο Υφυπουργός Εθνικής  Άμυνας  Θανάσης Δαβάκης, το 2ο  Κέντρο Ελέγχου Περιοχής (ΚΕΠ) στην Πάρνηθα,  όπου τον συνόδευσε ο  Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς  και την 206 Πτέρυγα Αεροπορικών Υποδομών (ΠΑΥ) στα Άνω Λιόσια, συνοδευόμενος από τον Επιτελάρχη ΔΑΥ Υποπτέραρχο (Μ) Χριστόφορο Σμυρλή.
 
Ο κ. Δαβάκης αφού ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή του 2ου ΚΕΠ από τον Διοικητή της Μονάδας, Ταξίαρχο (ΕΑ) Γεώργιο Ανδρέου, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της και είδε από κοντά τα σύγχρονα Ραντάρ και τα συστήματα επικοινωνιών και μηχανολογικού εξοπλισμού που διαθέτει.
 
Παράλληλα ήλθε σε κατ’ ιδίαν επικοινωνία με το προσωπικό και συνομίλησε μαζί του. Τέλος απευθυνόμενος σε όλους μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το έργο που επιτελείτε είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με εκείνο των χειριστών της Πολεμικής μας Αεροπορίας, των οποίων είστε απαραίτητοι συνεργάτες στην προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο».
 
Κατά την επίσκεψή  του στην 206 ΠΑΥ ο κ. Δαβάκης αφού ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητές της, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει επίδειξη από το προσωπικό της Κινητής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΚΟΜΑΚ), να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις της Μοίρας  Προκατασκευών και να ενημερωθεί για το έργο τους από τα στελέχη της Μοίρας Κινητών Ομάδων  και ιδιαίτερα των Υποβρυχίων Αποστολών. Παράλληλα ο κ. Δαβάκης συνομίλησε και με το πολιτικό προσωπικό της 206 ΠΑΥ.