«Μοναχοί» στο Άγιο Όρος Σαμαράς – Μπαλτάκος με τα δόλια σενάρια περί κρίσεων να αφθονούν

Μέχρι το Άγιο Όρος έχουν μπλέξει στις φετεινές κρίσεις Αρχηγών, που πλέον ως σήριαλ έχει αρχίζει να κουράζει. Πως γίνεται η εμπλοκή; Ο πρωθυπουργός βρίσκεται από χθες στο Άγιο Όρος και συνοδεύεται από τον Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο,που έχει επισκεφθεί αρκετές φορές μονές του Αγίου Όρους. Αλλά δεν είναι αυτό που ενδιαφέρει όσους “φτιάχνουν” τα σενάρια.

Ο Μπαλτάκος έχει γνωστή εμμονή με τις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά με τα “βατράχια” του ΠΝ από την εποχή που υπηρετούσε τη θητεία του στο ΠΝ και ως νομικός είχε κληθεί να κάνει μια ΕΔΕ στην ΜΥΚ για κάποιες “πιπεράτες” αταξίες που είχαν κάνει οι “βάτραχοι” της εποχής. Εννοείται ότι τους…έσωσε και από τότε έχει ένα “δέσιμο” με τους επίλεκτους.

Μοιραία λοιπόν γνώριζε από πάρα πολύ παλιά και τον νυν Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη. Το σενάριο από δω και πέρα …εύκολο όπως και η στόχευση του Α/ΓΕΝ . Ο Μπαλτάκος μαζί με τον πρωθυπουργό επί 48ωρο άρα έχει προβάδισμα ο Αποστολάκης. Το σενάριο δολίως διοχετεύεται γιατί οι γνωστοί αγωγοί , γνωστού διαδρόμου στα υψηλά κλιμάκια του Χολαργού γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι εδώ και κάμποσο καιρό η σχέση Σαμαρά – Μπαλτάκου δεν είναι όπως παλιά.

Συνεπώς όσα λέγονται ,δεν λέγονται καλοπροαίρετα.

Το παράδοξο είναι ότι οι φήμες, οι διαδόσεις και δυστυχώς και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση συντηρούνται από εκείνους που δεν έχουν -σύμφωνα μ΄ όλες τις πληροφορίες- κανένα λόγο να ανησυχούν.

Πολύ φοβόμαστε ότι μετά από τις κρίσεις στις ΕΔ θα αρχίσουν τα πολύ χιερότερα . Ο Αβραμόπουλος ίσως δεν έχει εκτιμήσει -ακόμη τουλάχιστον- το μέγεθος του ρίσκου που φέρεται έτοιμος να αναλάβει.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 33 μέτρα για την «ανακούφιση» των στρατιωτικών… άργησαν – ήδη – 2 χρόνια! Η λίστα


«Οι Ένοπλες Δυνάμεις διαλύονται η Άμυνα καταρρέει» και τι έπρεπε να πει ο Α/ΓΕΕΘΑ στο Σαμαρά