Ειρήνη Λαγούδη: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας

Νέα στοιχεία και καταγγελίες φωτιά στην πολύκροτη υπόθεση με την Ελένη Τοπαλούδη. Στο μικροσκόπιο των Αρχών η σχέση των κατηγορουμένων με τους 3 βιαστές της φοιτήτριας. Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της αδικοχαμένης κοπέλας στη Ρόδο. Ποια είναι η επόμενη κίνηση των αστυνομικών που προσπαθούν να λύσουν το μεγάλο γρίφο.

Διευρύνεται ο κύκλος των ανακρίσεων στην πολύκροτη υπόθεση για την Ελένη Τοπαλούδη, στη Ρόδο, καθώς οι εισαγγελικές αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ που οδήγησαν στη δολοφονία της. Στο πλαίσιο αυτό, έρχονται στο φως νέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία, οι 3 δράστες που το 2017 φέρονται να είχαν βιάσει την άτυχη φοιτήτρια, διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με έναν εκ των κατηγορουμένων για τον θάνατό της.

Τη σύνδεση αυτή επιβεβαιώνει και ο θείος του θύματος και δικηγόρος τής οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, τονίζοντας στην εφημερίδα Real News ότι «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η Αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως έπρεπε». Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».

Διαβάστε περισσότερα στο www.newsit.gr