Νέα «βέλη» Κικίλια κατά Καμμένου για την εξαγορά «κόκκινων» δανείων στρατιωτικών

Nέα «βέλη» εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Άμυνας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Κικίλιας για την εξαγγελία που πραγματοποιήθηκε για εξαγορά των «κόκκινων δανείων» των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε δήλωση του Ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει ότι «ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας εμπλουτίζει καθημερινά την αντζέντα των ψεμάτων του» χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη εξαγγελία ως «ανεφάρμοστες, παράνομες και αντισυνταγματικές υποσχέσεις». Καλεί μάλιστα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας αντί αυτών να προχωρήσει στην εξόφληση των αναδρομικών που προβλέπονται από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. 

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την δήλωση του κ. Βασίλη Κικίλια.

«Ο κ. Καμμένος εμπλουτίζει καθημερινά την ατζέντα των ψεμάτων του.

Τώρα υπόσχεται την εξαγορά των δανείων των στελεχών και των αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αντί να δίνει υποσχέσεις ανεφάρμοστες, παράνομες και αντισυνταγματικές, ας επιστρέψει τουλάχιστον, έστω και με τρία χρόνια καθυστέρηση, το υπόλοιπο 50% των αποδοχών που τους οφείλει σε συμμόρφωση με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα για το ίδιο θέμα, ο κ. Κικίλιας, είχε προχωρήσει σε μια ανάρτηση στο twitter, με άκρως δηκτικό περιεχόμενο.