Νέο λουτρό αίματος στην Τουρκία και το Βόρειο Ιράκ με εντολή του Ερντογάν- ΦΩΤΟ

Τι ανέφερε το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας.

Νέο λουτρό αίματος στην Τουρκία και το Βόρειο Ιράκ με εντολή του Ερντογάν- ΦΩΤΟ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τουλάχιστον 33 τρομοκράτες του ΡΚΚ “εξουδετερώθηκαν” στις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στην Τουρκία και στο βόρειο Ιράκ την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε ο Τουρκικός στρατός την Παρασκευή.

Οι τουρκικές αρχές συχνά χρησιμοποιούν τη λέξη “εξουδετέρωση” στις δηλώσεις τους για να υπονοήσουν ότι οι εν λόγω τρομοκράτες είτε παραδόθηκαν, είτε σκοτώθηκαν είτε συνελήφθησαν.

Σε μια δημοσίευση Twitter, το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο δήλωσε ότι 16 θύλακες του PKK καταστράφηκαν στις εν λόγω επιχειρήσεις μεταξύ 12 Οκτωβρίου και 18 Οκτωβρίου.


Στις 20 Ιανουαρίου, η Τουρκία ξεκίνησε την επιχειρήση “Κλάδος Ελαίας” για την απελευθέρωση της περιοχής του Αφρίν  από τους τρομοκράτες YPG / PKK και του ISIS. 

Οι τρομοκράτες, που σχεδίαζαν επίθεση εναντίον τουρκικών βάσεων, “εξουδετερώθηκαν” την Πέμπτη σε αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν στις περιοχές Μετίνα και Αβασίν-Μπασιαάν, δήλωσε ο στρατός.

Πηγή: Anadolu

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ