Νίκαια: Ποια στοιχεία έχει η ΕΛ.ΑΣ για τους 3 συνεργούς του αστυνομικού

Στα «ίχνη» των τριών συνεργών του αστυνομικού που «μπούκαρε» στο σπίτι των Πακιστανών στην Νίκαια βρίσκεται η αστυνομία. Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ πλέον βρίσκονται και άλλες ληστείες σε βάρος αλλοδαπών που διακινούσαν λαθραία τσιγάρα.

Μάλιστα ψηλά στην «λίστα» της διερεύνησης υποθέσεων είναι αυτή της ληστείας σε παράνομη αποθήκη επίσης στην Νίκαια, όπου εκεί φυλάσσονταν πάρα πολλά λαθραία τσιγάρα. Σύμφωνα πάντως με το δελτίο της ΕΛΑΣ, σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Από την πρώτη στιγμή πάντως η υπόθεση με τον αστυνομικό που βρέθηκε δεμένος και άσχημα χτυπημένος σε διαμέρισμα Πακιστανών στη Νίκαια φαινόταν περίεργη.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας ισχυρίστηκε ότι ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας παρατήρησε ότι κάποιοι Πακιστανοί κινούνταν ύποπτα και έτσι πήρε απόφαση να τους παρακολουθήσει. Τότε, είπε, τον αντιλήφθηκαν και αφού τον ακινητοποίησαν τον οδήγησαν σε ένα διαμέρισμα όπου τον χτύπησαν άσχημα και τον κράτησαν όμηρο για περίπου δύο ώρες.

Όταν ένας γείτονας που άκουσε φασαρία ειδοποίησε την Άμεση Δράση οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα όπου τον εντόπισαν και συνέλαβαν τους Πακιστανούς που τον είχαν δέσει.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr