Ο Καμμένος «τα έχωσε» μέσω Twitter στον Θεοδωράκη για τα μυστικά κονδύλια

Φαρμακερά βέλη στον Σταύρο Θεοδωράκη έριξε μέσω Twitter ο Πάνος Καμμένος. Με αφορμή την τελευταία συνέντευξη του επικεφαλής του Ποταμιού στο ΣΚΑΙ, στην οποία αναφερόμενος στα μυστικά κονδύλια είχε αφήσει αιχμές λέγοντας πως: «δεν είναι το πορτοφόλι των μπαμπάδων τους, είναι τα λεφτά των πολιτών».

Η απάντηση του ΥΕΘΑ ήταν η ακόλουθη:

Τι είχε πει ο Σταύρος Θεοδωράκης στον ΣΚΑΙ

«Δε με ενδιαφέρουν μόνο τα κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών, που άλλωστε είναι στον έλεγχο της Βουλής, με ενδιαφέρουν τι γίνεται με τα μυστικά κονδύλια όλων των υπουργείων» είπε και υποστήριξε ότι 8 υπουργεία έχουν και μοιράζουν μυστικά κονδύλια. Ο Σταύρος Θεοδωράκης θύμισε ότι ο ίδιος έχει θέσει δύο φορές το θέμα στη Βουλή, λέγοντας ότι «εμείς προτείναμε τα μυστικά κονδύλια να περιοριστούν μόνο στα υπουργεία Εξωτερικών, Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και να ελέγχονται από τη Βουλή».

Αναφερόμενος στην παραίτηση Κοτζιά, ο επικεφαλής του Ποταμιού σχολίασε ότι «ο κ.Τσίπρας ανακάλυψε διγλωσσία και έκοψε λάθος γλώσσα». Όπως είπε, «γελοιοποιείται η εξωτερική πολιτική της χώρας και ο πρωθυπουργός δείχνει αδυναμία διαχείρισης εθνικών υποθέσεων». Κατά τον κ. Θεοδωράκη, «αν ο κ. Τσίπρας ήθελε να αλλάξει εξωτερική πολιτική, είναι λογικό να διώξει τον κ. Κοτζιά. Εδώ έχουμε τον κ. Τσίπρα να λέει ότι θα συνεχίσει την εξωτερική πολιτική του κ. Κοτζιά, διώχνοντας τον κ.Κοτζιά και κρατώντας τον κ. Καμμένο, ο οποίος διαφωνεί με την εξωτερική πολιτική. Είναι κινήσεις που δείχνουν πανικό και δε βγάζουν νόημα» επισήμανε.