OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

Ο Κικίλιας βάζει στο στόχαστρο Τσίπρα για το νόμο Παρασκευόπουλου

01/09/2018 - 11:45
Share on FacebookShare on Twitter
Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το νόμο Παρασκευόπουλου με αφορμή την υπόθεση Φλώρου, εξαπέλυσε ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας. «Ας μας εξηγήσει ο κ. Τσίπρας, γιατί μετά από 3,5 χρόνια διακυβέρνησης και ενώ είναι πανθομολογούμενο ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου έχει κάνει τεράστια ζημιά στην ελληνική κοινωνία, δε τον καταργεί», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ. Κικίλιας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «εάν κάποιος είναι τρομοκράτης, ή βαρύς ποινικός, ή ισχυρός ή έχει χρήματα, έχει άλλου είδους αντιμετώπιση με το νόμο Παρασκευόπουλου, τον πρώτο νόμο της κυβέρνησης Τσίπρα. Αυτό δεν είναι Δικαιοσύνη, αυτό δεν είναι Κράτος Δικαίου, είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να ανεχθούμε».

«Υπουργοί Δικαιοσύνης έρχονται και φεύγουν, ο νόμος Παρασκευόπουλου είναι εκεί», τόνισε ο κ. Κικίλιας.
Επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «ο πρώτος νόμος που θα καταργήσει είναι ο νόμος Παρασκευόπουλου που βγάζει έξω από τις φυλακές ποινικούς και τρομοκράτες, τους οποίους η Ελληνική Αστυνομία έχει κοπιάσει να συλλάβει και την επόμενη μέρα οι αστυνομικοί μας τούς ξαναβλέπουν στο δρόμο».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της FYROM, ο κ. Κικίλιας υπενθύμισε πως «όταν ζητήσαμε τη συζήτηση στη Βουλή για το Σκοπιανό, ο κ. Τσίπρας κούναγε το δάχτυλό του, επαιρόταν και μιλούσε, μαζί με τον κ. Κοτζιά, για μια πολύ πετυχημένη ιστορική συμφωνία προς όφελος των δύο κρατών. Σήμερα, ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Εξωτερικών και οι αξιωματούχοι των Σκοπίων, πανηγυρίζουν γιατί πήραν «μακεδονική» γλώσσα που δεν είχαν ποτέ, «μακεδονική» εθνότητα που δεν είχαν ποτέ».

«Στον τελευταίο του ανασχηματισμό πριν φύγει και μας αδειάσει τη γωνιά, ο κ. Τσίπρας αντάλλαξε με τους βουλευτές της Μακεδονίας υπουργικές θέσεις, έναντι της ψήφου τους για το Μακεδονικό», δήλωσε ακόμη ο βουλευτής της Ν.Δ. σχετικά με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Ο Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. είπε χαρακτηριστικά ότι με την παρούσα κυβέρνηση «στα εθνικά θέματα, δυστυχώς πάμε από ήττα σε ήττα. Στα θέματα εσωτερικής ασφάλειας, ο κόσμος αισθάνεται ότι με αυτό τον Πρωθυπουργό κινδυνεύει. Είχαμε ένα τραγικό καλοκαίρι, με δεκάδες νεκρούς και απαντήσεις ακόμα δεν έχουμε πάρει.

Στα κοινωνικά θέματα, για τα οποία ακούσαμε τον κ. Τσίπρα να μιλάει χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο, η πραγματικότητα είναι ότι 35.000 παιδιά βρίσκονται εκτός βρεφονηπιακών σταθμών και οι γονείς τους δεν ξέρουν πώς θα τα βγάλουν πέρα.

Στο θέμα της εργασίας, η μερική απασχόληση είναι πλέον στο 55%. Οι μισθοί επί Τσίπρα είναι 370 ευρώ και κάνουν τα νέα παιδιά να φεύγουν στο εξωτερικό».

«Για ποιο μέλλον επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μιλάμε, για ποια έξοδο από τα μνημόνια και για ποια ευημερία αυτής της χώρας;», διερωτήθηκε ο κ. Κικίλιας.

«Δύο βασικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας είναι πως όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα και θα είναι σε βρεφονηπιακό σταθμό στο ξεκίνημα της κάθε χρονιάς και ότι θα μειώσουμε πάση θυσία τη φορολογία και θα προσελκύσουμε επενδύσεις που θα φέρουν νέες ποιοτικές δουλειές και αξιοπρεπείς μισθούς για τους Έλληνες», κατέληξε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Tags: ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΙΚΙΛΙΑΣΤΣΙΠΡΑΣ

Related Posts

Δένδιας
ΥΕΘΑ

Στην Πορτογαλία ο Νίκος Δένδιας: Θα επισκεφθεί την βάση που φιλοξενεί τα C-390

06/05/2026 - 15:25
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: «Νέα πραγματικότητα στις Ένοπλες Δυνάμεις – Αυξημένη συμμετοχή της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας στα εξοπλιστικά» [vid]

05/05/2026 - 15:57
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: «Αλλάζουμε τον τρόπο λειτουργίας και τα μέσα του Πολεμικού Ναυτικού – Η Τουρκία δεν είναι το κύριο πρόβλημά μας» [vid]

28/04/2026 - 18:08

Διαβάστε Επίσης

Το Ιράν διαψεύδει ότι έπληξε πλοίο συμφερόντων της Νότιας Κορέας στα Στενά του Ορμούζ

Project Freedom: Πώς η Σαουδική Αραβία ακύρωσε την επιχείρηση του Τραμπ στα Στενά του Ορμούζ

Nester: O τουρκικός πύραυλος «νυστέρι» για πλήγματα ακριβείας – Η Roketsan παρουσιάζει τέσσερα νέα πυραυλικά συστήματα

14 V-BAT σε Αιγαίο και Έβρο: Τα «μάτια» του Στρατού Ξηράς σε θαλάσσια και χερσαία σύνορα

Καιρός σήμερα: Αραιές νεφώσεις και λίγες βροχές στα ορεινά – Δείτε αναλυτικά

Σαν σήμερα: Το 1915 γερμανικό υποβρύχιο U-20 τορπιλίζει και βυθίζει το βρετανικό κρουαζιερόπλοιο «Λουζιτάνια»

Μακρόν: Μίλησε με τον πρόεδρο του Ιράν και ζήτησε άμεση αποκατάσταση της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ

Το Ισραήλ έπληξε για πρώτη φορά την Βηρυτό από τότε που κηρύχθηκε εκεχειρία στον Λίβανο: Στόχος διοικητής της Χεζμπολάχ

Top News

Λάκης Γαβαλάς για Gio Kay: Αν είπε κάτι τέτοιο είναι αγενής, δεν με ενδιαφέρουν εμένα τέτοια πράγματα

Τεντ Τέρνερ: Ο ιδρυτής του CNN που έμαθε στον κόσμο να βλέπει τις εξελίξεις live - Η αυτοκτονία που τον σημάδεψε και ο θυελλώδης γάμος με την Τζέιν Φόντα

Ο Γιώργος Γιαννιάς κατήγγειλε παρενόχληση από γνωστό δημοσιογράφο - «Με έπαιρνε τηλέφωνο και αυνανιζόταν»

Ντυμένη για τη διαδοχή: Τι αποκαλύπτουν οι εμφανίσεις της Κιμ Τζου Ε για το μέλλον της Βόρειας Κορέας

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert