Ο Λαμπρόπουλος η Καλαμάτα και το στρατόπεδο

Μπορεί εμείς να θυμηθήκαμε το “τσαγανό” του Γιάννη Λαμπρόπουλου στην πρώτη του θητεία ως ΥΦΕΘΑ το 2004, όταν τα έβαλε με το κύκλωμα των παράνομων απαλλαγών, αλλά κάποιοι άλλοι θυμήθηκαν το περιβόητο στρατόπεδο της Καλαμάτας. Το οποίο έκλεισε για οικονομία, για να ξανανοίξει για να γίνει το χατήρι των Καλαματιανών όπως υποστηρίζουν κάποιοι.

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων υποδέχτηκε τον ΥΦΕΘΑ Γιάννης Λαμπρόπουλο στην δεύτερη θητεία του με μια “επιθετική” ανακοίνωση, στην οποία υπενθυμίζει το “κλείσε – άνοιξε” της Καλαμάτας:

Οι συντάκτες του Δικτύου υπενθυμίζουν τα όσα έγραφαν στις 30 Μαρτίου 2012, με τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ»:

“Και ξαφνικά, όλως τυχαίως ένα μήνα πριν τις εκλογές, ένας τοπικός βουλευτής της ΝΔ διατυμπανίζει ότι θα ξαναλειτουργήσει ως Κέντρο νεοσυλλέκτων το στρατόπεδο Καλαμάτας! Χαρά και πανηγύρια για τα τοπικά ΜΜΕ που θαυμάζουν το παλικάρι που έβγαλε ο τόπος τους. Και πραγματικά είναι να αναγνωρίζεις την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλε ένας βουλευτής της ΝΔ πρότυπο του βρώμικου καθεστώτος πελατειακών σχέσεων, ώστε το στρατόπεδο της Καλαμάτας να επαναλειτουργήσει ως κέντρο νεοσυλλέκτων αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές ή το αργότερο μέχρι το Μάιο. Την κατηγορηματική αυτή διαβεβαίωση έδωσε μάλιστα στο βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλο -όπως ο ίδιος δήλωσε στις τοπικές εφημερίδες- ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. «Δεν υπάρχει συζήτηση, δεν τίθεται θέμα το καλύτερο στρατόπεδο της Ελλάδας να γίνει κέντρο λαθρομεταναστών» είπε ο κ. Λαμπρόπουλος ότι τον διαβεβαίωσαν με ιδιαίτερη έμφαση ο υπουργός αλλά και ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζαζιάς με τον οποίο ο βουλευτής συναντήθηκε χθες το απόγευμα”.

Άρχισαν οι “βολές κατά ριπάς”…

Διαβάστε ακόμη:

Η μάχη Λαμπρόπουλου με τους φυγόστρατους καλλιτέχνες και οι «βόμβες» που έχει να αντιμετωπίσει