Ο Πάνος Καμμένος διέγραψε την Ελένα Κουντουρά μέσω twitter

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος πριν από λίγο με ανάρτηση του στο Twitter διέγραψε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Την διαγραφή της Έλενας Κουντουρά από τους ΑΝΕΛ ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος μέσω twitter.

Ο κ. Καμμένος έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.»

Νωρίτερα η υπουργός Τουρισμού είχε ανακοινώσει ότι στηρίζει την κυβέρνηση. Με έξι βουλευτές μένουν οι ΑΝΕΛ.


Την διαγραφή της Έλενας Κουντουρά είχε προαναγγείλει ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης. Αν κάποιοι παίζουν προσωπικά παιχνίδια εμείς ως ΑΝΕΛ θα τους διαγράψουμε» δήλωσε στον ΣΚΑΙ.

Αναφερόμενος στην Έλενα Κουντουρά και στον Βασίλη Κόκκαλη ο κ. Σγουρίδης εξέφρασε την άποψη ότι «έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα» για να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Όπως είπε, «από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, είναι αυτοί που έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, για την καρέκλα». Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις της κ. Κουντουρά ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση, είπε ότι έτσι θέτει τον εαυτό της έκτος κινήματος.

φωτογραφία αρχείου Eurokinissi