Ο ΥΕΘΑ υπέβαλε μήνυση εναντίον της εφημερίδας «Φιλελεύθερος»

Μήνυση κατά στελεχών της εφημερίδας  »Φιλελεύθερος» υπέβαλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος. Πηγές προσκείμενες στον ΥΕΘΑ, ανέφεραν στο OnAlert ότι η μήνυση αφορά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ανήθικο πάρτι».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, με ανάρτησή στην ηλεκτρονική έκδοση της, αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν το Σάββατο στα γραφεία του liberal και της εφημερίδας Φιλελεύθερου αναζητώντας δημοσιογράφους και στελέχη της εφημερίδας μετά από μήνυση του υπέβαλε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος με αφορμή σχετικό δημοσίευμα. Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα του συγκεκριμένου εκδοτικού ομίλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σύλληψη αφορά τους: Εκδότη Θανάση Μαυρίδη, τον διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, τον διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, τον διευθυντή έκδοσης Γιώργο Μπαλγκά, την αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού και των δημοσιογράφων Γαβριήλ Σερέτη και Νικολέττα Μουτούση.

Ενημερώθηκαν ότι τα γραφεία του Φιλελεύθερου δεν λειτουργούν το Σαββάτο και αποχώρησαν. Στο ίδιο δημοσίευμα προστίθεται ότι με βάση τα πρόσωπα που αναζητούνται από την αστυνομία, η μήνυση του Πάνου Καμμένου αφορά το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής με τίτλο: Ανήθικο πάρτι.