«Οι Αρχηγοί να απαιτήσουν αυτοκάθαρση στις ΕΔ» – Ποιος το ζητά από τη «σιωπηλή ηγεσία»

“Περιμένω από τους στρατιωτικούς ηγέτες να βγουν μπροστά και να ζητήσουν να προχωρήσει η κάθαρση στους εξοπλισμούς. Να είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις ο πρώτος οργανισμός που θα δείξει ότι ο κάθε χώρος μπορεί να κάνει την δική του αυτοκάθαρση. Για να σταματήσει και η σπίλωση των στρατιωτικών”. Ο υποναύαρχος ε.α Στέλιος Φενέκος όπως πάντα μιλά καθαρά χωρίς υπεκφυγές και λεκτικούς ελιγμούς.

Στην ομιλία του στην ημερίδα για τους εξοπλισμούς και το δημόσιο χρέος που οργάνωσε η Κοινωνία Αξιών, ο κ.Φενέκος είπε το αυτονόητο. Δεν είναι δυνατόν κατηγορούμενοι για μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων να σπιλώνουν όλο το σώμα των αξιωματικών και κανείς από την στρατιωτική ηγεσία να μην έχει βρει μια λέξη να πει ! Όχι να αντιταχθεί ή να εμποδίσει το έργο της Δικαιοσύνης κανείς δεν το θέλει και το λέει αυτό. Αλλά να ειπωθεί ότι μερικές θλιβερές εξαιρέσεις δεν μπορεί να χαρακτηρίζουν έναν χώρο στον οποίο η τιμή και η αξιοπρέπεια είναι αδιαπραγμάτευτες.

Που θα το πουν οι Αρχηγοί; Ελάτε τώρα, δεν είναι αυτό το θέμα και ολοι το ξέρουμε. Αν υπήρχε η θέληση να μιλήσουν για να ακουστούν υπήρχαν πολλοί τρόποι .

Μέχρι και twitter υπάρχει πλέον του οποίου η χρήση όμως φαίνεται ότι περιορίζεται μόνο για ευχαριστήρια μηνύματα. Στα δύσκολα “τιτιβίσματα” δεν υπάρχουν.

Διαβάστε ακόμη:

Σκάνδαλα μίζας: «Ως εδώ με την αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων, Αρχηγοί μιλήστε»