Περί ανυπόγραφων φακέλων στο ΥΕΘΑ και ο ανασχηματισμός

Σχόλιο Ανωτάτου Στρατιωτικού μόλις διάβασε την είδηση για την επίσκεψη του ΥΕΘΑ στο Κατάρ.

“Ο ΥΕΘΑ  φαίνεται ότι αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επισκεπτόμενος το Κατάρ! 

Μήπως όμως θα έπρεπε να δραστηριοποιηθεί και στα του Υπουργείου που του έχει εμπιστευθεί ο «μεταρρυθμιστής»  Πρωθυπουργός και αφού εξετάσει ενδελεχώς τα θέματα να αποφασίσει τελικά και να υπογράψει τους εκκρεμείς πάμπολλους φακέλους που έχει στο γραφείο του προκαλώντας στην κυριολεξία ασφυξία στα Επιτελεία. Εδώ για τα Στρατόπεδα που είναι να κλείσουν στην Τρίπολη μίλησε ο Υπουργός Υγείας και «Αρκαδιάρχης» κ. Λυκουρέτζος…..μετά την «εκκωφαντική σιωπή του ΥΕΘΑ» 

Από την εποχή του κ. κ. Μειμαράκη ο οποίος για την πλειονότητα των στρατιωτικών ήταν ανύπαρκτος (καθόσον εκείνη την εποχή αυτοαναγορεύθηκε σε «συνείδηση» του κόμματος και είχε άλλες «έγνοιες» ) έχει να γίνει τέτοια συσσώρευση φακέλων για θέματα που πρέπει να αποφασίσει και να υπογράψει ο Υπουργός….
Εκείνος τουλάχιστον είχε εξουσιοδοτήσει τον μετακλητό δημοτικό υπάλληλο διευθυντή του Γραφείου του να μονογράφει με την σημείωση «έλαβε γνώση ο κ. Υπουργός».

O ΥΕΘΑ και το επιτελείο του πάντως επιμένουν ότι όλα αυτά περί ανυπόγραφων φακέλων είναι κακόβουλα σχόλια τα οποία και εντάσσουν σε επίθεση εν όψει ανασχηματισμού.