«Ο Σαμαράς θα αποφασίσει για τα υποβρύχια». Τι είπε ο Παναγιωτόπουλος στο ΣΥΡΙΖΑ

Τρεις ώρες συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των ναυπηγείων είχε ο Παναγιωτόπουλος, για να τους πει ότι την όποια απόφαση θα τη λάβει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο ΥΕΘΑ παρουσίασε στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον βουλευτή A’ Πειραιά κ. Θεόδωρο Δρίτσα, τον βουλευτή Β’ Πειραιά κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Γεώργιο Βαρεμένο, τον βουλευτή Αχαΐας κ. Βασίλειο Χατζηλάμπρου και τη βουλευτή Σάμου κα Αγνή Καλογερή, διάφορα εναλλακτικα σενάρια που προβλέπουν από καταγγελίες συμβάσεων έως συγχωνεύσεις των ναυπηγείων κ.λ.π

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η κατάσταση που επικρατεί στα ναυπηγεία Ελευσίνας και Σκαραμαγκά, σε σχέση με τις παραγγελίες πολεμικών πλοίων, που έχει κάνει στα ναυπηγεία αυτά το Πολεμικό Ναυτικό.

Οι συζητήσεις και οι ενημερώσεις είναι χρήσιμες και ωφέλιμες. Ωστόσο κάποια στιγμή θα πρέπει η κυβέρνηση και ο κ.Σαμαράς να περάσουν στις πράξεις και να λύσουν ΑΜΕΣΑ το θέμα της παραλαβής των τριών υποβρυχίων τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ . Όπως έχει γράψει το Onalert οι εκτιμώμενες ζημιές έχουν φθάσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Καιρός λοιπόν να πάρει την όποια απόφαση ο πρωθυπουργός.