«Ηθικός αυτουργός της εισβολής στο ΥΕΘΑ ο Παναγιωτόπουλος»! Το λένε οι συνδικαλιστές της ΝΔ

“Γαλάζιοι” συνδικαλιστές των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά εναντίον ΥΕΘΑ Πάνου Παναγιωτόπουλου. Με μία σκληρή ανακοίνωση που εστάλη την ώρα που 12 συνάδελφοι τους δικάζονται στην Ευελπίδων για την εισβολή στο ΥΕΘΑ, οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ κατηγορουν τον Παναγιωτόπουλο ως ηθικό αυτουργό της εισβολής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Συναδέλφισσες/οι,

Τα γεγονότα που όλοι μας ζήσαμε στο ΥΠ.ΕΘ.Α, ήταν φυσικό επακόλουθο της κυβερνητικής πολιτικής, για την οποία είχαμε ενημερώσει πολλάκις την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Δυστυχώς ο ΥΠ.ΕΘ.Α επέλεξε την αδιαφορία και τον εμπαιγμό απέναντι στα δίκαια αιτήματα μας. Ενώ το προσωπικό ασφαλείας, συνεχίζει να εργάζεται κανονικά εδώ και 6 μήνες με προσωπικές θυσί
ες και στερήσεις, δεν έχει καταβλήθεί από το κράτος ούτε καν το ελάχιστο βοήθημα των 1.000 ευρώ.

Ο Υπουργός είναι εκτεθειμένος απέναντι μας και αποτελεί τον ηθικό αυτουργό των όσων διαδραματίστηκαν στο προαύλιο του Πενταγώνου. Μακάρι να μην φτάσετε στο σημείο κε. Παναγιωτόπουλε να μείνετε 6 μήνες απλήρωτος, έχοντας αβέβαιο μέλλον, εισπράττοντας μόνο ψεύτικη κατανόηση και εμπαιγμό, γιατί αυτό ακριβώς βιώνουν 1.000 οικογένειες εδώ και έξι μήνες.

Ο αγώνας είναι δίκαιος και θα συνεχιστεί. Δεν είμαστε εισβολείς και εσωτερικοί εχθροί, είμαστε εργαζόμενοι και οικογενειάρχες στα πρόθυρα της εξαθλίωσης. Νιώθουμε κάθε μέρα να στραγγαλιζόμαστε οικονομικά και ψυχολογικά. Το επιτακτικότερο των αιτημάτων μας είναι η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να σταματήσουμε τον αγώνα μέχρι να δικαιωθούμε.

Όσον αφορά τις διαρροές της κυβέρνησης σχετικά με προσχεδιασμένες ενέργειες τύπου «Φωτόπουλου», δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι όπως φαίνεται μόνο η απαξίωση των ναυπηγείων συντελείται με σχέδιο.

ΔΑΚΕ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ