ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΥΕΘΑ, ο Οτσαλάν,το PKK και οι «καρατομήσεις» στο Πολεμικό Μουσείο

Η υπόθεση με τη παρουσίαση του βιβλίου για τον πόλεμο στο Κουρδιστάν, προφανώς έφερε σε δύσκολη θέση τον ΥΕΘΑ κι αυτό για λόγους “ιδεολογικούς”. Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε τη φήμη του “σκληρού” σ΄ ότι έχει να κάνει με την Τουρκία και δεν είχε μείνει στα λόγια.
Στην δημοσιογραφική του καριέρα είχε πάρει συνέντευξη από τον ίδιο τον Οτσαλάν και αυτό οι Τούρκοι δεν το ξεχνάνε.
Τώρα που έγινε η παρουσίαση του βιβλίου στο Πολεμικό Μουσείο, προέκυψε η “αποκήρυξη” του PKK από την ελληνική κυβέρνηση ,μέλος της οποίας και μάλιστα ως ΥΕΘΑ είναι ο κ.Παναγιωτόπουλος. Δεν ξέρουμε αν το έκανε με βαριά καρδιά ή αν οι απόψεις του για το PKK έχουν διαφοροποιηθεί πάντως όπως μάθαμε χθες βράδυ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΥΕΘΑ στο Πολεμικό Μουσείο “έπεσαν κεφάλια”.

Αναφέρει η ανακοίνωση:

“Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου ανατίθενται καθήκοντα Προέδρου του Διοικητικού Συμβούλιου του Πολεμικού Μουσείου στον εν ενεργεία ταξίαρχο (ΠΖ) κ. Παναγιώτη Καπερώνη, σε αντικατάσταση του υποστρατήγου (ΕΜ) Παναγιώτη Λάζου.
Επίσης διορίζονται: στη θέση του Α’ Αντιπρόεδρου του ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου ο εν ενεργεία αρχιπλοίαρχος Αχιλλέας Αναστασόπουλος (ΠΝ), στη θέση του B’ Αντιπροέδρου  ο εν ενεργεία ταξίαρχος (Ο) της Πολεμικής Αεροπορίας Νικόλαος Παλιάγκας και στη θέση του Β’ Συμβούλου του ΔΣ ο εν εφεδρεία αρχιπλοίαρχος (ΕΑ) Γεώργιος Τζιακίδης ΠΝ”.

Στο βίντεο ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη Οτσαλάν στον Πάνο Παναγιωτόπουλο.