Ποιοι έστειλαν επιστολή «ευγνωμοσύνης» στον Δένδια

Επιστολή στον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια έστειλαν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας. Μ΄ αυτή εκφράζουν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους για την λύση που βρέθηκε για τα Ναυπηγεία.

Όλη η επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων:

«Προς: Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Δένδια
Κοινοποίηση : Γραφείο Πρωθυπουργού
Κύριε Υπουργέ
Το Δ.Σ του Σωματείου των Εργαζομένων και οι 600 οικογένειες των Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας εκφράζουμε ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπό σας γιατί παρόλη την ολιγοήμερη παρουσία σας στο υπουργείο Άμυνας καταφέρατε με αποφασιστικότητα να επιλύσετε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί από την αποχώρηση της κατασκευάστριας εταιρίας από το πρόγραμμα των Τ.Π.Κ του Πολεμικού Ναυτικού και την συνέχειά του από τα Ναυπηγεία Ελευσίνας .
Υπόθεση που είχε εξελιχτεί σε Γόρδιο Δεσμό αφού είχε ταλανίσει και εμάς και το Πολεμικό Nαυτικό για 8 ολόκληρους μήνες με συνέπεια μεγάλες καθυστερήσεις του προγράμματος και ταυτόχρονα είχε δημιουργήσει τεράστια βιοποριστικά προβλήματα στους Εργαζόμενους του Ναυπηγείου .
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στα καθήκοντα σας στο δύσκολο Υπουργείο της Εθνικής Άμυνας που σκοπό έχει να διαφυλάξει την Ακεραιότητα μας σε αυτή την δύσκολη εποχή .
Πιστεύουμε ότι πάντα θα βρίσκεστε στο πλευρό μας με τη λογική και την κοινωνική ευαισθησία που σας διακατέχει.»