«Πόλεμος» για το κόστος διαμονής Καμμένου στις ΗΠΑ και το οργισμένο μήνυμα στο twitter

Αυτό το ταξίδι του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ έχει πολύ ένταση. Μετά από την ακύρωση του ραντεβού του με τον αμερικανό ομόλογό του Άστον Κάρτερ, ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε πυρά από δημοσιεύματα στην Αθήνα τα οποία τον κατηγορούσαν ότι επέλεξε το πιο ακριβό ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον για να μείνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Δημοσίευμα μεγάλης εφημερίδας ανέφερε ότι το φθηνότερο δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μένει ο κ.Καμμένος ξεκινά από τα 778 ευρώ τη βραδιά. Και φθάνει τα περίπου 2000 ευρώ.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναπαράχθηκε στο διαδίκτυο και προκάλεσε το οργισμένο μήνυμα Καμμένου στο twitter ,όπου ο ΥΕΘΑ παραπέμπει στον τιμοκατάλογο του ξενοδοχείου. Από τον οποίο προκύπτει ότι η τιμή του δωματίου είναι 286 ευρώ τη βραδιά.

Αυτό είναι το μήνυμα στο twitter

Το ΥΠΕΘΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Σε σχέση με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν υπέρογκα ποσά για τη διαμονή του Υπουργού Άμυνας στην Ουάσινγκτον διευκρινίζεται ότι το κόστος ανέρχεται σε 300 δολάρια την ημέρα.
 
Όλα τα άλλα ανήκουν στο πλαίσιο της λάσπης που εξαπολύει συγκεκριμένη εφημερίδα  που έχει καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη  και δημοσιογράφος της.