Ποτάμι: Αμέριστη εμπιστοσύνη στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Σήμερα, 21 Νοέμβρη, γιορτάζουμε την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, τιμούμε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους Έλληνες που θυσίασαν τη ζωή τους για να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα τα αγαθά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αναγνωρίζουμε το καθημερινό τους έργο στη διαφύλαξη των συνόρων μας σε στεριά, θάλασσα, αέρα, όπως και το πολύτιμο προσφερόμενο κοινωφελές έργο.

Βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο που σε συνδυασμό με την οικονομική μας στενότητα, η πατρίδα μας οφείλει να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα τις Τουρκικές απειλές στο Αιγαίο, στην Κυπριακή ΑΟΖ και παράλληλα να επιλύσει ανοιχτά θέματα στα βόρεια σύνορά μας.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι και πιθανά καθοριστικοί για τα εθνικά μας συμφέροντα, οι παράμετροι που μας επηρεάζουν ως προς τις απειλές που δεχόμαστε καθημερινά από την Τουρκία μεταβάλλονται, δεν γνωρίζουμε που θα μας οδηγήσουν, συνεπώς η επαγρύπνηση και η ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, θα πρέπει να θεωρηθεί ως η ικανή και αναγκαία συνθήκη, για την εξασφάλιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας.