Ρουσφέτια: Οι 300 του Χολαργού! «Βροχή» οι «αποσπάσεις» από κρίσιμες μονάδες

Το μόνο που δεν αλλάζει στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι το ρουσφέτι. Κι όσο κι αν ακούγεται παράδοξο η κατάσταση είναι χειρότερη σε επίπεδο στελεχών απ΄ ότι είναι η πραγματικότητα σε επίπεδο θητείας και στρατευσίμων!

Η “διαχείριση των κοινωνικών αιτημάτων” απαιτεί πολύ δουλειά και επεξεργασία,όπως φάνηκε και από το σχεδιάγραμμα που είχε δημοσιεύσει το Onalert. Και οι master-chef των “ρουσφετομαγειρίων” είναι απαραίτητοι.

Όπως προκύπτει και από τα σήματα αποσπάσεων που δημοσιεύουμε οι μετακινήσεις στελεχών από κρίσιμες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζονται με την μέθοδο των “σημάτων μετακίνησης ανά δύο”! Μόνο που λίγο ,λίγο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχουν πλέον συγκεντρωθεί περίπου 300 στελέχη!

Τα σήματα που ενδεικτικά δημοσιεύουμε αποδεικνύουν ότι στελέχη με κρίσιμες ειδικότητες παίρνουν αποσπάσεις χωρίς πολύ σκέψη από νευραλγικές θέσεις σε μία περίοδο που η κατάσταση είναι τουλάχιστον περίεργη στα εθνικά θέματα και κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα εξελιχθεί.

Και αν οι μετακινήσεις αυτές είχαν πράγματι κάποια χρησιμότητα έστω και στον Χολαργό, δεν θα υπήρχε θέμα. Είναι όμως γνωστό ότι στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για “μετακινήσεις εξαφάνισης”.

Βέβαια για να είμαστε απολύτως δίκαιοι: μπορεί οι υπουργοί να ζητάνε τις μετακινήσεις. Οι Αρχηγοί όμως γιατί τις κάνουν; Γιατί τις δέχονται και δεν λένε όχι; Και στην προκειμένη περίπτωση των σημάτων που δημοσιεύουμε οι Αρχηγοί ΓΕΝ και Στόλου , έχουν γνώση;
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ: Έτσι λειτουργεί το σύστημα στις Ένοπλες Δυνάμεις! Ποιος είναι ο μηχανισμός

Δύο ταξιαρχίες «βύσματα» υπηρετούσαν στην Αθήνα! Αποκάλυψη-σοκ

Ένας απόστρατος εξηγεί γιατί δεν τον εκπροσωπούν οι «θεσμικές» Ενώσεις αποστράτων!