Σαμαράς προς πιλότους: «Εσείς μας κάνετε υπερήφανους» – ΒΙΝΤΕΟ

Το έργο των ανθρώπων  της πολεμικής αεροπορίας εξήρε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντησή του με τους πιλότους και τα στελέχη της 331ης Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Δεν υπαρχει μονο η Ελλαδα που μας πληγωνει,αλλα και εσεις που μας κανετε υπερηφανους» ειπε ο πρωθυπουργος  ο οποίος τους υποδεχθηκε προκειμενου να τους συγχαρει για τη διακρισή  τους σε διεθνή  άσκηση του ΝΑΤΟ στην Ισπανία. Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε τα συγχαρητήριά του επισημαίνοντας πως » η διακριση  δεν θα ηταν δυνατη, αν δεν εισασταν ολοι σαν μια γροθια».

Ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στην οικονομική κρίση τόνισε πως  »από εσας παιρνουμε και εμεις δυναμη, ετσι δουλευουμε και εμεις, αγωνιζομαστε σαν μια ομαδα σε μια υπερπροσπαθεια να βγαλουμε τη χωρα από την κριση» ενώ δεν παρέληψε να δηλώσει πως κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλα τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων λέγοντας πως έχει πλήρη συναίσθηση της κατάστασης.

Δεν έκρυψε όμως την αισιοδοξία του τονίζοντας πως » θα φανεί το ξέφωτο και η πατρίδα θα αποδώσει στους άντρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων αυτό που τους αξίζει.» Ο Πρωθυπουργός χαιρέτισε προσωπικά όλα τα στελέχη ενώ συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον χειριστή των F16 Μαρίνο Μπουγατίδη που βραβεύθηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευτής αλλά και με τον πιλότο των Mirage Χάρη Κατσαρό που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος «πολεμιστής» στην άσκηση του ΝΑΤΟ.

Ο Διοικητής της Μοίρας παρέδωσε στον κ. Σαμαρά πλακέτα με το έμβλημά της ενώ ο Αντώνης Σαμαράς αποδέχθηκε πρόσκληση των πιλότων να τους επισκεφθεί σύντομα στην Τανάγρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έλληνες «πιλότοι – άσοι» με 928 ευρώ μισθό, πάνε Μαξίμου

Και πάλι πρώτοι! Τρεις πιλότοι της ΠΑ διακρίθηκαν -ξανά- σε άσκηση του ΝΑΤΟ

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Α/ΓΕΑ Ε.Τουρνάς πετά Mirage 2000