Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Εύβοια: Χάος με αγνοούμενους και βιβλικές καταστροφές

Ο μεσογειακός κυκλώνας προκάλεσε χάος στην Εύβοια με τρία άτομα να αγνοούνται – Πρόκειται για ένα ζευγάρι και έναν άντρα που κινούνταν με τα αυτοκίνητά τους – Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Εύβοια, Φθιώτιδα, Άργος και Κορινθία – Ο «Ζορμπάς» ανέβηκε στις Σποράδες και πλήττει Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.

Ο μεσογειακός κυκλώνας που συνεχίζει να πλήττει τη χώρα χτύπησε και την Εύβοια, ενώ όπως έγινε γνωστό τρία άτομα θεωρούνται αγνοούμενοι. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Μαντούδι αγνοείται από τα μεσάνυχτα. Την ώρα που χάθηκαν τα ίχνη τους, βρίσκονταν με το αυτοκίνητό τους στην περιοχή Μετόχι. Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες εντοπισμού τους καθώς η περιοχή είναι πλημμυρισμένη και η κυκλοφορία διεξάγεται με πολύ μεγάλη δυσκολία.

Παράλληλα, αγνοείται ακόμα ένας άνδρας στην περιοχή. Το όχημα στο οποίο επέβαινε βρέθηκε σε ρέμα στο 2ο χλμ στον δρόμο μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και μια γυναίκα, η οποία βρέθηκε ζωντανή πάνω σε ένα δέντρο. Η ίδια όμως δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει τι συνέβη με τον οδηγό.

Οι διασώστες δίνουν μάχη με το χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόσβαση στο Μαντούδι έχει κοπεί από το Δαφνούσι και από το Προκόπι καθώς τα νερά του ποταμού Κηρέα φούσκωσαν και έχουν πλημμυρίσει τα πάντα. Στο Μαντούδι κατάφερε να φτάσει μόνο η πυροσβεστική με ένα ερπυστριοφόρο όχημα. Και στην Βόρεια Εύβοια υπάρχουν κλειστοί δρόμοι. Από Ήλια για Αιδηψό και από Ροβιές για Μπουτά λόγω κατολισθήσεων.

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@newsit.gr ή στην σελίδα του newsit.gr στο Facebook

Τι λέει ο δήμαρχος Μαντουδίου για τους αγνοούμενους

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Μαντουδίου, ο οποίος τόνισε για τους αγνοούμενους: «Είναι τρεις αγνοούμενοι ένα νεαρό άτομο και δυο μεσήλικες. Ένα ζευγάρι μεσήλικες. Οι αρμόδιες υπηρεσίες ψάχνουν και στην στεριά αλλά και στη θάλασσα για την ανεύρεση τους από την πολιτική προστασία.

Αυτό είναι το θλιβερό γεγονός. Σήμερα δηλώθηκαν ότι αγνοούνται. Από χθες το βράδυ οι συγγενείς του ζευγαριού των μεσηλίκων σήμερα δήλωσαν στις υπηρεσίες ότι αγνοούνται. Δεν τους έβρισκαν δηλαδή σε συγγενικά τους πρόσωπα. Από χθες το βράδυ τους έχουν χαμένους…».

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr