Μέριμνα για στρατιωτικούς που δίνουν Πανελλήνιες ζητά η ΠΟΕΣ

Η Π.Ο.Ε.Σ. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ) με επιστολή της προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμένο, τον Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Φώτη Κουβέλη και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ ζητά την μέριμνα του ζητήματος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που φοιτούν σε Εσπερινά Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ και προετοιμάζονται να συμμετάσχουν οι ίδιοι στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα συγκεκριμένα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με την επιστολή της ΠΟΕΣ, δεν δικαιούνται φοιτητική άδεια, καθώς γι΄ αυτούς δεν υπάρχει η σχετική μέριμνα για τη λήψη ειδικής -φοιτητικής αδείας, ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν αλλά και να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες πανελλαδικές εξετάσεις και δη στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2018. 

Η επιστολή της ΠΟΕΣ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όπως μας εγνώσθη, συνάδελφοί μας, φοιτούν οι ίδιοι σε εσπερινά Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ και γι΄ αυτούς δεν υπάρχει η σχετική μέριμνα για τη λήψη ειδικής -φοιτητικής αδείας, ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν αλλά και να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες πανελλαδικές εξετάσεις και δη στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2018.»

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή της ΠΟΕΣ προς τους: κ.κ. ΥΕΘΑ, ΑΝΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ, αλλά και την αρμόδια διεύθυνση του ΓΕΕΘΑ: