Τα δύο «φάουλ» Παναγιωτόπουλου στο Άμπου Ντάμπι

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, παρέστη στην τελετή έναρξης της λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως Αμυντικού Υλικού «IDEX 2013», που έγινε στο Αμπού Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και στο περιθώριο της επίσημης έναρξης λειτουργίας της «IDEX 2013», συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Διάδοχο του Θρόνου του Άμπου Ντάμπι, Σεΐχη Mohammed Bin Zayed Al Nahyan.

Σημαντική επαφή , την οποία ο κ.Παναγιωτόπουλος φρόντισε να προβάλει ανάλογα. Δυστυχώς όμως δεν απέφυγε -κατά τη γνώμη μας- δύο “φάουλ”:

•δεν είδαμε να προβάλει αναλόγως -έστω με μια φωτογραφία- την παρουσία ενός Ελληνικού άρματος μάχης Leopard και του πληρώματός του.Ευτυχώς οι συνάδελφοι από το defence-point.gr  είχαν φωτογραφίες και είδαμε το άρμα μας και το πλήρωμά του σε μια τόσο μεγάλη έκθεση. 

•πέρασε απ΄ όλα τα περίπτερα ελληνικού ενδιαφέροντος, αλλά όχι από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, στο οποίο τον περίμεναν πως και πως για “να σπάσει ο πάγος”. Και ήταν ο ίδιος Παναγιωτόπουλος πριν φύγει για το Άμπου Ντάμπι που συναντήθηκε με εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και τους είχε πει ότι “τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και πρέπει να δούμε το ενδεχόμενο επαφής με την ιδιοκτησία των Ναυπηγείων”.

Στο ταξίδι προς Άμπου Ντάμπι το ξέχασε…

Η φωτογραφία με τον διάδοχο, φαίνεται ότι θεωρείται πιο σημαντική.