Θα αφήσουμε την άμυνα στις «γραφίδες» των «νεφελίμ»;

Τα “νεφελίμ” της ενημέρωσης είναι μια από τις μεγαλύτερες πληγές όχι μόνο της δημοσιογραφίας αλλά και της κοινωνίας μας.

Ειδικά μετά από την άνθηση του διαδικτύου τα “νεφελίμ” πολλαπλασιάστηκαν . Ειδικά στον χώρο της Εθνικής Άμυνας που προσφέρεται για…σενάρια τα “νεφελίμ” βρίσκουν …τροφή.

Έρχονται από …τον ουρανό. Μπορεί να εξαφανιστούν για πολλά χρόνια αλλά κάποια στιγμή τα βρίσκεις μπροστά σου ακόμη και σε θέσεις εξουσίας! Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας …κάτι δούλευαν.

Στον χώρο του ΥΠΕΘΑ δεν θα τα δεις πολύ συχνά. “Πετούν” στο κοντινό Νέο Ψυχικό όπου υπάρχουν πολλές “φιλόξενες φωλιές” .

Επειδή τα “νεφελίμ” δεν είναι δημοσιογράφοι ,αλλά δηλώνουν πως είναι , μην έχοντας τίποτα να γράψουν κλέβουν ασύστολα την δουλειά άλλων. Έχουν μεγάλο ταλέντο στην συγγραφή μυθιστορημάτων βεβαίως τα οποία προωθούν με μεγάλη επιτυχία . Με τα χρόνια η αξιοπιστία τους έχει πέσει υπό το μηδέν με αποτέλεσμα ακόμη κι αλήθεια να γράψουν -λέμε τώρα- κανείς δεν τους λαμβάνει υπ΄ όψιν. “Το ΄γραψε το νεφελίμ”, είναι η αντίδραση.

Είναι αδίστακτα. Τόσο που αγκάλιασαν με θέρμη και πάθος το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής. Η σχέση τους με την Δημοκρατία δεν ήταν ποτέ καλή.

Η ιστορία τους γνωστή σ΄ όλους αλλά μάλλον αυτή ακριβώς είναι που τους έκανε απαραίτητους σε διάφορους “κύκλους” της Άμυνας. Τα “νεφελίμ” ήταν πάντα χρήσιμα να ανεβάζουν το πολεμικό θερμόμετρο με την ελπίδα ότι θα ανέβουν και οι πωλήσεις οπλικών συστημάτων.

Τα “νεφελίμ” όπου …τα παίρνει απειλούν. Όπως έχει δείξει η ιστορία η τακτική τους σε πολλές περιπτώσεις περνάει. Για να δικαιολογηθούν όσοι υποκύπτουν στις απειλές τα απαξιώνουν κι άλλο τα “νεφελίμ” παρουσιάζοντάς τα απλά ως …γραφικά.

Μόνο που τα “νεφελίμ” της ενημέρωσης μ΄ αυτά και μ΄ εκείνα απειλούν πλέον ακόμη και την Εθνική Άμυνα.

Αντί λοιπόν να λαμβάνουμε περαιτέρω μέτρα ασφαλείας για πιθανούς εισβολείς, ας δούμε με προσοχή ποια “νεφελίμ” μπαινοβγαίνουν στο ΥΠΕΘΑ με άδεια κανονική!

Εκτός αν έχουμε αποφασίσει ότι την ενημέρωση του κόσμου για τα όσα σοβαρά γίνονται στην περιοχή θα την αφήσουμε στα “νεφελίμ”!

Διαβάστε ακόμη:

Χτυπήματα κάτω από τη μέση κατά του Α/ΓΕΝ από …Πινόκιο

Κατέθεσε την ταυτότητά του απόστρατος λέγοντας όχι στην «συνάντηση-εκτροπή» της ΕΑΑΣ με την ΧΑ

Πρώτη επαφή Δένδια με τους απόστρατους – Τι του ζήτησαν