Θεσσαλονίκη: «Παραφωνίες» πριν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία!

 Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα, στις 14:00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Οι προετοιμασίες είναι «πυρετώδεις», ενώ δεν έχουν λείψει και κάποιες «παραφωνίες».

Πέτρες σε πούλμαν που κατεθύνονταν στο συλλαλητήριο!

Η αρχή έγινε νωρίς το πρωί της Κυριακής, 21.01.2018. Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 07:00, ένα λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας κόσμο για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, κινούνταν στην Πανεπιστημίου. Όταν έφτασε στη συμβολή με την Εμμανουήλ Μπενάκη, άγνωστοι εμφανίστηκαν… από το πουθενά και πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο!

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Σημειώνεται πως μία ώρα πριν το συλλαλητήριο, στις 13:00, έχει προγραμματιστεί αντισυγκέντρωση από αντιεξουσιαστές, στην πλατεία Καμάρας. Κάτι που σημαίνει πως η παρουσία της αστυνομίας αναμένεται να είναι έντονη προς αποφυγήν… δυσάρεστων καταστάσεων.

Επίθεση στον Μπουτάρη για τη Μακεδονία!

Την ίδια ώρα, μια «παραφωνία» είχαμε και στην Θεσσαλονίκη. Ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, έχει δηλώσει εξαρχής την αντίθεσή του με το συλλαλητήριο εν μέσω διαπραγμάτευσης Ελλάδας- Σκοπίων. Επίσης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να παραστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr