Τι «ξέχασε» να μας εξηγήσει ο απόστρατος αντιστράτηγος Συναδινός για την ΧΑ

Ο Ελευθέριος Συναδινός είναι απόλυτα ελεύθερος να βαδίσει σ΄ όποιο πολιτικό ή δήθεν πολιτικό δρόμο επιθυμεί. Ο απόστρατος αντιστράτηγος ε.α ,πρώην διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ στρατού με μήνυμά του μας εξηγησε γιατί επέλεξε Χρυσή Αυγή.

Δεν μας εξήγησε όμως αν συμφωνεί μ΄ όσα έχουν τους τελευταίους μήνες αποκαλυφθεί για την οργάνωση. Αν συμφωνεί ,για να ξεκινήσουμε μ΄ αυτά που ξέρει ως “στρατιωτικός επιστήμονας” με τις παραστρατιωτικές εκπαιδεύσεις πολιτών.

Αν συμφωνεί με τα χρυσαυγίτικα “κατηχητικα” μικρων παιδιών. Αν συμφωνεί με τις…παρελάσεις χρυσαυγίτικων τμημάτων σε δρόμους ,όπως συνέβαινε σχεδόν κάθε μέρα στην Νίκαια ,πριν από τη δολοφονία του Φύσσα.

Δεν μας εξήγησε αν έχει γνώση των γραπτών του κ. Μιχαλολιάκου κι άλλων στελεχών της οργάνωσης σε δικά τους έντυπα. Γραπτά που εξυμνούσαν τον Αδόλφο Χίτλερ ως …οραματιστή της νέας Ευρώπης! Συμφωνεί ο πρώην καταδρομέας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ στρατού με τέτοιες απόψεις;

Όσο για την «μάχη» υπέρ της Ορθοδοξίας που επικαλείται ο απόστρατος καλό είναι να ρίξει μια ματιά σ΄ όσα έχουν γράψει οι συνοδοιποροι του.

Και βέβαια θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας πει για την πρώτη και την τελευταία φωτογραφία. Ο Χρήστος Παππάς, έγκλειστος υπαρχηγός της ΧΑ στα νιάτα του ντυμένος Φύρερ!!! Προφανώς για κάποιο αποκριάτικο πάρτυ! Και σ΄ αυτή που ακολουθεί με το…λάβαρο της 21ης Απριλίου. Πίστευε ο κ. Συναδινός στην …»εθνοσωτήριο επανάσταση» όταν ήταν σε ενέργεια; Δεν πίστευε και του προέκυψε μετά από την αποστρατεία του; Θα φτιάξει…νέα συνιστώσα στην Χρυσή Αυγή που θα καταδικάζει την «εθνοσωτήριο»;

Διαβάστε ακόμη:

Ο Συναδινός εξηγεί γιατί είναι Χρυσαυγίτης και έβαλε τα γαλόνια του στο ψηφοδέλτιό της