Το ΠΑΣΟΚ κάνει επίθεση στον Τόσκα αλλά κάτι ξεχνά

“Ο κ. Τόσκας ως διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη, και ως μέλος του τομέα άμυνας του ΠΑΣΟΚ έδινε την εικόνα επίμονου αλλά σεμνού ανθρώπου. Τι είναι αυτό που τον άλλαξε; Προφανώς αυτό που τον οδήγησε στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ και τον έκανε να δεχθεί να είναι υφιστάμενος του κ. Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ”. Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το θέμα που προέκυψε με τον ΥΦΕΘΑ Νίκο Τόσκα και την πτήση του με ελικόπτερο στο Αίγιο. Κριτική ασφαλώς πρέπει να ασκείται στον ΥΦΕΘΑ όπως σ΄ όλους ασκούν εξουσία.

Αλλά ο πειρασμός είναι μεγάλος για δυο παρατηρήσεις:

Πρώτον δεν θυμόμαστε την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ όταν το περασμένο καλοκαίρι προέκυψε θέμα με την πτήση του κ.Βενιζέλου με το vip αεροσκάφος από την Σκιάθο όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές στις Βρυξέλλες.

Και δεύτερον επειδή πράγματι ο Τόσκας είναι γνωστός στο ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να μας εξηγήσει κάποιος γιατί όλες οι προτάσεις που έγιναν από τον Τόσκα για ουσιαστική και γρήγορη αναδιοργάνωση των ΕΔ πετάχθηκαν στο καλάθι των αχρήστων από τον τότε ΥΕΘΑ και μετέπειτα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ;

Απλές απορίες…