Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο για ένα χιλιόμετρο – νεκρή η οδηγός του

Τραγωδία στη Φθιώτιδα μετά τη σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο. Το τρένο παρέσυρε το όχημα σε σιδηροδρομική διάβαση κοντά στην Τιθορέα. Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν 4 άτομα. Μία γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή. Κόβουν την ανάσα οι εικόνες που τράβηξαν διερχόμενοι οδηγοί.

Η σύγκρουση σημειώθηκε το πρωί σε σιδηροδρομική διάβαση κοντά στην Τιθορέα στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τρένο παρέσυρε το αυτοκίνητο και το πήγε σχεδόν ένα χιλιόμετρο μακριά, πάνω στις γραμμές.

Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν τέσσερα άτομα. Δυο γυναίκες και δυο άνδρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο άνδρες κατάφεραν να βγουν μετά τη σύγκρουση, ελαφρά τραυματισμένοι. Η μία γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή και η δεύτερη χαροπαλεύει.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες από την Αμφίκλεια, ενώ πάει για βοήθεια και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία. Οι διασώστες δίνουν μάχη με το χρόνο για να κρατήσουν στη ζωή την τραυματισμένη γυναίκα.

Πρόκειται για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας – Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα ένα το πρωί και ένα το βράδυ.

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή εξελίσσεται από η νέα σιδηροδρομική γραμμή.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newsit.gr