«Τρίζει» η καρέκλα της Γεννηματά; Σκέψεις Βενιζέλου για αντικατάστασή της

Μπορεί όλα τα σενάρια να θεωρούν βέβαιη την παραμονή της Φώφης Γεννηματά στην θέσης της ΑΝΥΕΘΑ. Οι τελευταίες πληροφορίες του Onalert πάντως αναφέρουν ότι δεν είναι διόλου απίθανο η κυρία Γεννηματά να αντικατασταθεί,σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό, παρά το γεγονός ότι έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Δεν έχει εξίσου καλές σχέσεις με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης,ΥΠΕΞ και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και αυτό είναι πρόβλημα.

Ο Ε.Βενιζέλος δεν είδε φυσικά ποτέ με καλό μάτι τις όποιες ηγετικές φιλοδοξίες της κυρίας Γεννηματά σ’ ότι έχει να κάνει με το ΠΑΣΟΚ. Δημοσιεύματα αλλά και δημόσιες τοποθετήσεις της ΑΝΥΕΘΑ φαίνεται ότι έχουν ενοχλήσει την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ . Ο Βενιζέλος δέχεται λοιπόν εισηγήσεις για αντικατάσταση της κυρίας Γεννηματά με άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Με την λογική ότι δεν χρειάζεται να “ισχυροποιείται” η Γεννηματά παραμένοντας στην θέση της ΑΝΥΕΘΑ.

Αν πάντως ο Βενιζέλος έχει πειστεί από το “βυζαντινό παρασκήνιο” τότε η αντικατάσταση της Γεννηματά πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Αβραμόπουλος «μπαίνει» στην μαρμάρινη στήλη επόμενος ΥΕΘΑ ο Σαμαράς;

Πως τίμησαν οι αμερικανοί την Γεννηματά στο Άρλινγκτον – Ταξίδι στις ΗΠΑ

Γεννηματά: Το NRDC-GR και οι «εκτός ελέγχου» κρίσεις