Tweet-gate Καμμένος: Ο υποστράτηγος Σφακιανάκης ερευνά τα μηνύματα του Καμμένου

Ένας υποστράτηγος ερευνά τα μηνύματα του Δημήτρη Καμμένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο ΥΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης “ερευνά την υπόθεση” και μέχρι τότε ζητήθηκε από τον Δημήτρη Καμμένο να “διευκολύνει το έργο της κυβερνησης με την παραίτησή του”.

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι «δεν μπορεί να μένει καμία σκιά, ιδίως σε θέματα ηθικής τάξεως» και πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο να κάνει διερευνήσεις ή να χάνει έστω και ένα λεπτό από τις μάχες που έχει να δώσει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».
Όπως είπε «δημιουργήθηκε ένα θέμα από τα απαράδεκτα και ρατσιστικά tweet που ο ίδιος ο Δ. Καμμένος αρνείται, κάλεσε τον κ. Σφακιανάκη και έχει ήδη αρχίσει η έρευνα της αστυνομίας». «Μέχρι τότε διευκόλυνε με την παραίτησή του το έργο της κυβέρνησης», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:
«Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σταματήσει και να χάσει έστω και μία ώρα, ούτε πρόκειται να κολλήσει σε θέματα που θα τη γυρίσουν πίσω (…) Προχωράμε μπροστά».

Ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης, είναι διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Έχει τιμηθεί από τη UNICEF για τη συμβολή του στην προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού, από το FBI για την άμεση ανταπόκριση της Υπηρεσίας σε θέματα πρόθεσης αυτοκτονιών, καθώς και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, για τη συμβολή του στην καταπολέμηση του εγκλήματος.