ΒΙΝΤΕΟ: Δένδιας κατά ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής

Ταξίδια σε Αφγανιστάν  Πακιστάν,  Ιράν κλπ για να εξηγήσει στις κυβερνήσεις το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες των χωρών τους στην Ελλάδα, να ανακόψει την προσέλευσή τους αλλά και να πάρουν πίσω όσους βρίσκονται στην χώρα μας ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, κατά το πρότυπο αντίστοιχου ταξιδιού στο Μπαγκλαντές. Οι χώρες αυτές της Ασίας και της Αφρικής – όλες σχεδον- αργούν  ή δεν απαντούν καθόλου σε αιτήματα για διασταυώσεις στοιχείων λαθρομεταναστών με αποτέλεσμα να χρονίζει η εξέταση της κάθε περίπτωσης.
Αυτό μεταξύ άλλων ανέφερε ο κ. Δένδιας σε ομιλία του σήμερα Κυριακή στην Ηγουμενίτσα που βρέθηκε  στην κομματική εκδήλωση κοπής της πίτα της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας.
Να θυμίσουμε ότι διπλωματική εξόρμηση για ενημέρωση των χωρών προέλευσης λαθρομεταναστών αλλά και των θρησκευτικών οργανώσεων τους είχε ξεκινήσει και επί υπουργίας Χρήστου Παπουτσή. Τότε είχε δοθεί έμφαση στο να ενημερωθούν οι υποψήφιοι μετανάστες ότι τα πράγματα στην Ελλάδα έχουν δυσκολέψει και ότι πρέπει να αλλάξουν τα σχέδιά τους .
Παράλληλα, όπως αναφέρει το  paramythia-online, ο κ. Δένδιας επετέθη στον ΣΥΡΙΖΑ και στην »Χρυσή Αυγή»,ενώ μίλησε και για τις καταλήψεις, το Σχέδιο »Ξένιος Ζεύς» στην Αθήνα και αλλού, τα Κέντρα συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών, το σχέδιο για δημιουργία ενός στην Ήπειρο κ.α