Οι βουλευτές που ζουν ακόμη τ΄ όνειρο και η «νίκη» Κασιδιάρη

Η “νίκη” του Ηλία Κασιδιάρη και της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, σε επικοινωνιακό επίπεδο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Το εκκαθαριστικό των 8000 ευρώ που παρουσίασε και η προσπάθεια του Άδωνι Γεωργιάδη να πείσει ότι δεν παίρνει τόσα αλλά …κάτι λιγότερο, ήταν η απόλυτη ήττα των βουλευτών που εξακολουθούν τρία χρόνια μετά από την έναρξη της κρίσης να ζουν …τ΄ όνειρο!

Η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή επιβεβαίωσε τον Κασιδιάρη με δηλώσεις της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, λέγοντας ότι ο μισθός ενός βουλευτή είναι:
Περίπου 5.700 ευρώ είναι ο βασικός μισθός, 935 ευρώ επιπλέον αφορούν στην οργάνωση γραφείου, 1.136 ευρώ έξτρα προορίζονται για ταχυδρομικές υπηρεσίες και 364 ευρώ δίνονται- εκτός των προαναφερθέντων ποσών- για έξοδα κίνησης!!!

Γιατί είναι αναγκαίο να λαμβάνουν τέτοιες αποδοχές οι βουλευτές μας ποτέ κανένας πολίτης δεν μπόρεσε να καταλάβει. Εξηγεί βέβαια το εκκαθαριστικό την μανία τους να θέλουν να επανεκλέγονται μέχρι τα βαθειά τους γεράματα. Αλλά τώρα αυτά δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά από ένα λαό που υποφέρει εξαιτίας των μέτρων που κάθε τρεις και λίγο ψηφίζουν οι “χρυσοπληρωμένοι” βουλευτές.

Θα έπρεπε να ήταν οι πρώτοι που με το ξέσπασμα της θύελλας θα έπρεπε να έχουν μειώσει το μισθό τους τουλάχιστον κατά 50%. Κι αν θεωρούσαν ότι …δεν βγαίνουν να επιστρέψουν στις εργασίες τους. Όσοι είχαν.

Βέβαια υπάρχει και κάτι άλλο για το οποίο το Onalert έχει γράψει εδώ και καιρό. Γιατί θα πρέπει να έχουμε 300 βουλευτές κι όχι 150 για παράδειγμα; Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει;

Με λίγα λόγια ο Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή…”έκλεψαν εκκλησία” ,επαναλαμβάνουμε κερδίζοντας τις επικοινωνιακές εντυπώσεις.