Βουλή: Απασφάλισε ο Καμμένος εναντίον της ΝΔ για τα αναδρομικά των ενστόλων

 Άναψαν τα αίματα στη Βουλή. Στην ομιλία του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για το θέμα της επιστροφής των αναδρομικών στους ενστόλους.

«Πηγαίνατε και λέγατε ψέματα στους αστυνομικούς ότι δεν θα τα πάρουν» είπε χρησιμοποιώντας οξύ ύφος ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, καιι πρόσθεσε: » Περιμένατε να πέσει η κυβέρνηση το 2018 γι’αυτό και τα λέγατε.»

Χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο κ. Καμμένος έκανε αναφορά και στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών: » Πείτε στον ελληνικό λαό. Δέχεστε ή όχι τον όρο Βόρεια Μακεδονία; Είναι ή όχι η κα Μπακογιάννη η εμπνευστής του όρου;». Κλιμακώνοντας την επίθεσή του προς την πτέρυγα της αξιωματικης αντιπολίτευσης ανέφερε: «Δεν θα σας επιτρέψουμε να σπείρετε τη διχόνια στον ελληνικό λαό», ανέφερε ο κ. Καμμένος. 

«‘Όταν θα έρθει το εθνικό θέμα, να δουμε ποιος θα πάρει εθνική θέση» είπε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ο ΥΕΘΑ, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό » ως τον πρώτο ενός ελεύθερου κράτους» κάνοντας λόγο για ανακτηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.

«Η Ελλάδα αποτελεί τον πρώτο και κύριο σύνδεσμο των ΗΠΑ» τόνισε σχετικά με τα ενεργειακά υποστηρίζοντας ότι οι συμμαχίες προσφέρουν την απαραίτητη ασφάλεια στην χώρα.

Επίσης εξαπέλυσε επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «οι προηγούμενες κυβερνήσεις μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποικια χρέους για προσωπικό τους όφελος» επισημαίνοντας ότι το παλαιό πολιτικό σύστημα χρεοκόπησε παράλληλα τα κόμματα και την χώρα.